Postala je mama

Neprežaljena bivša djevojka princa Harryja Chelsy Davy, s kojom je hodao sedam godina, rodila je sina

Uspjela je sačuvati u tajnosti ime oca te cijelu trudnoću, a za porod se doznalo tek kad su mama i beba došli kući, u miran kvart Chiswick u zapadnom Londonu

Premda je princ Harry kao najvažniji razlog za bijeg iz kraljevske obitelji naveo potrebu da svoj obiteljski život zaštiti od znatiželjne javnosti, lekciju kako sačuvati najslađu tajnu u privatnom životu "održala" mu je bivša djevojka, Chelsy Davy (36). Naime, prošlog mjeseca rodila je prvo dijete, sina, a tek sada, kad je porod iza nje i kad se s bebom vratila kući, doznalo se da je postala mama, javlja Daily Mail.

Beba je došla na svijet u londonskoj bolnici "Chelsea and Westminster", dječačić se zove Leo, a ime oca ostaje tajna. Malo kome je jasno kako je uspjela zadržati trudnoću i dečka u tajnosti, no s druge strane, otkako je prekinula s Harryjem, preselila se iz četvrti Chelsea punoj paparazza u miran kvart Chiswick u zapadnom Londonu gdje je puno lakše sakriti se i prepustiti slatkom iščekivanju bebe.

image

Chelsy Davy na vjenčanju HArryja i Meghan.

SPLASH/PROFIMEDIA

Prije dvije godine otkrila je da ima ozbiljnog dečka, ali nije navela njegovo ime: "Postoji netko, doista me je oduševio, ali o njemu ne želim previše pričati". Poznato je tek to da je poslije raskida s Harryjem 2011. bila u vezi s televizijskim producentom Jamesom Marshallom, a prekinuli su 2018. godine. Od tada do danas bivša miljenica britanske javnosti živi ispod medij "radara" što ne čudi jer je njezina sedmogodišnja veza s princem Harryjem bila omiljena tema tabloida. Svi u Harryju i lijepoj plavuši rođenoj u Zimbabveu vidjeli pandan princa Williama i Kate Middleton.

Čitajte i: Šokantno priznanje privatnog detektiva o ilegalnom uhođenju princa Harryja i njegove bivše djevojke

Mladenačka ljubav

image

Chelsy Davy i princ Harry snimljeni 2010.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kćer jednog od najvećih zemljoposjednika u Zimbabveu počela je izlaziti s princem Harryjem dok je bila učenica na ženskom koledžu Cheltenham: imali su burnu vezu jer se ona teško mirila s činjenicom da je posvuda prate fotografi. Kako je vrijeme odmicalo, Chelsy Davy sve je manje htjela postati članica kraljevske obitelji dok na kraju nisu prekinuli. U međuvremenu je postala pravnica, no 2014. dala je otkaz u londonskoj tvrtki Allen & Overy i započela vlastiti posao s nakitom i luksuznim putovanjima - pri čemu su joj, zacijelo, dobro došla poznanstva sklopljena dok je izlazila s Harryjem. Navodno ju je nazvao noć prije nego što se oženio s Meghan Markle. Satima su razgovarali. Što su tada podijelili, da li je dvojio hoće li se oženiti pravom, ostala je njihova tajna.

Linker
25. travanj 2024 05:44