‘PRESTANITE ISKORIŠTAVATI PRINCEZU‘

Nemoralna zarada na liku pokojne Lady Di: Američka modna kuća izazvala bijes obožavatelja princeze Diane

Modna kuća Anthropologie snimila je editorijal s mankenkom koja nevjerojatno nalikuje na nikad prežaljenu princezu, a javnost je odmah počela negodovati.

Fotografije nove kolekcije koje je ovih dana na instagramu objavila američka modna kuća Anthropologie, izazvale su bijes obožavatelja princeze Diane. I to ne bez razloga jer manekenka koja koja nosi modele nevjerojatno sliči na pokojnu Dianu, točnije oponaša njezino držanje i nosi skoro identičnu frizuru kakvu je ona imala osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Princezini obožavatelji poručili su: "Prestanite iskorištavati Dianu za vlastiti profit", a iz modne kuće još se nisu oglasili. Svoju kampanju snimljenu na selu potpisali su: "Tamo gdje rastu zeleni pašnjaci, pronalazimo mir i spokoj".

Čitajte i: Peta sezona ‘Krune‘ nije i posljednja: Evo što sve znamo o ekranizaciji najtežeg perioda u životu kraljice Elizabete

Ispod fotografija zaredali su se brojni zgroženi komentari poput "Treba li ovo predstavljati kolekciju princeze Diane ili tako nešto", "Trebali ste bar napisati posvetu pokojnoj princezi kada već tako očito koristite njezinu estetiku" ili "Korištenje njezinog lika za prodaju odjeće vrlo je neukusno".

Vrlo 'okrutan' film

Uglavnom sve se to događa uoči američke distribucije filma 'Spencer' premijerno prikazanog na filmskom festivalu u Veneciji u kojem princezu tumači Kristen Stewart i već je uoči prikazivanja podignuo puno prašine. Kraljevski stručnjaci koji su vidjeli film okarakterizirali su ga vrlo okrutnim jer po njihovom mišljenju pokojnoj princezi oduzima dostojanstvo. Naime, u filmu su dosta vjerno prikazane sve princezine borbe s poremećajima u prehrani, depresijom i suicidalnim mislima.

image
Princeza Diana 24 godine nakon smrti i dalje je u centru pažnje.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Osvanula prva fotografija sa seta nove sezone 'Krune': Kraljica Elizabeta je ostarjela, a svi žele vidjeti Dianu

Pa tako povraća, plače pred malim Williamom, razmišlja kako bi se bacila niz stepenice i ugušila bisernom ogrlicom…Kako bilo, princeza Diana, koja je 1997. poginula u Parizu u saobraćanoj nesreći i dalje je u centru pažnje kao rijetko koja živuća osoba, ali i izvor prihoda lukavih trgovaca i onih skrivenih iza filmske umjetnosti.

Linker
19. travanj 2024 06:20