Javna isprika

Nakon što ju je javno blatio, polubrat Meghan Markle mijenja ploču i pokajnički vapi: ‘Učinit ću sve da vidim svoje nećake‘

U australskoj inačici Big Brothera VIP, Thomas Markle Jr. rekao je da brak njegove polusestre s Harryjem neće dugo trajati, da bi sad skrušeno molio za oprost.

Tijekom prijašnjih godina, jedina koja je cijelo vrijeme bila uz Meghan Markle, bila je njezina majka Doria. Svi ostali iz obitelji okrenuli su joj leđa te širili i govorili razne negativne stvari o vojvotkinji od Sussexa, a među njima je i njezin polubrat Thomas Markle Jr.

Njegov najnoviji ispad zbio se nakon što je ušao u australsku inačicu reality showa Big Brother VIP. Tamo je, naime, komentirao ljubavni život svoje mlađe sestre, rekavši da je braku Meghan Markle i princa Harryja odzvonilo, jer je prvi brak njegove sestre potrajao samo dvije godine.

Čitajte i: Nevolje s rodbinom ne staju: Polubrat Meghan Markle priča jako loše stvari o njoj u Big Brotheru

image

Thomas Markle Jr.

EDITORIAL/PROFIMEDIA MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Sada, međutim, igra na drugu kartu. U ekskluzivnom intervjuu za New Idea, 55-godišnji montažer prozora iz Oregona javno se ispričao svojoj polusestri jer je shvatio da je "napravio neke užasne pogreške" kada je došao u centar pažnje nakon što je Meghan počela izlaziti s Harryjem.

Osim toga, rekao je i da se nada da ga Meghan gleda u australskom reality showu: "Zato to i radim, kako bi ona mogla vidjeti pravog mene".

Unatoč tome što je prethodno upozorio princa Harryja da će mu njegova sestra "upropastiti život", Thomas sada tvrdi da na njegovoj strani nema neprijateljstva. Također je otkrio da je odrastanje s Meghan bilo "jedno veliko iskustvo" i da su bili vrlo bliski i zajedno provodili puno vremena.

Čitajte i: Svi ratovi Meghan Markle! Nesuđena princeza borila se protiv tabloida, vlastite obitelji, javnosti...

image

Polubrat Meghan Markle smatra da se Meghan promijenila otkako je postala slavna.

GLH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Kad su se oni dvoje počeli viđati, bio sam stjeran u kut. Napravio sam užasne pogreške i do danas žalim zbog njih", rekao je Thomas koji tvrdi da voli svoju polusestru i da bi htio upoznati svog nećaka Archieja i nećakinju Lilibet.

"Ne trebam fotografsko praćenje da bih išao vidjeti sestru niti ne želim priču oko toga. Ne želim ništa, samo bih volio otići do njihove kuće i pokucati na vrata, snažno je zagrliti i poljubiti i reći da mi je nedostajala te joj se ispričati u lice. Možda će se to jednog dana i dogoditi. Sve bih učinio da vidim Archieja i Lilibet", pokajnički je izjavio Thomas.

Malo je blati, malo traži oprost

U iskrenom razgovoru sa svojim ukućanima tijekom premijere sezone Big Brothera VIP, Thomas je tvrdio da se Meghan promijenila nakon što se proslavila.

image

Thomas Markle Jr. tvrdi da će učiniti sve da upozna svoje nećake.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Što joj se dogodilo, nitko ne može shvatiti. Novac ju je valjda promijenio. Novac i slava su joj udarili u glavu", izjavio je, dodavši da je Meghan pošteno iskoristila svog prvog supruga filmskog producenta Trevora Engelsona, koji ju je obožavao.

"Harry je sljedeći. Jedina razlika između sada i tada su sve fotografije - prije je imao osmijeh na licu, sada ga nema", uvjeren je Thomas koji će se morati svojski potruditi ako želi ikada vidjeti sestru i nećake.

Linker
11. travanj 2024 22:43