odbjegla ili bolesna?

Nakon dugih šest mjeseci princeza Charlene napokon se vratila kući i to u pratnji omiljenog četveronožnog prijatelja

Monegaška princeza konačno se ponovno ujedinila s princom Albertom i blizancima u Monaku, a pripadnici kraljevske obitelji dočekali su je u zračnoj luci.

Dugih šest mjeseci princeze Charlene (43) nije bilo u svom domu u Monaku. Još u svibnju otišla je u rodnu Južnoafričku republiku, a kako ju je ondje zatekla hitna operacija na odjelu otorinolaringologije, princeza je morala produžiti boravak. Iako su se mnogi pitali je li bolest uistinu jedini razlog njezinog dugotrajnog boravka u Africi, daleko od obitelji ili je 'najtužnija princeza na svijetu' bježala od bračnih problema, čini se da su napokon dobili odgovor.

Nakon desetosatnog noćnog leta iz Južne Afrike, Charlene se konačno vratila kući u Monako gdje ju je osim golemog buketa cvijeća, dočekao suprug, princ Albert i njihovi šestogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

Suprug ‘najtužnije‘ princeze: ‘Charlene je spremna prošvercati se brodom da se vrati u Europu‘

Zadnji put snimljena je sa svojom obitelji u Južnoj Africi u kolovozu, a na svom Instagramu tada je podijelila neke neodoljive obiteljske fotografije. Tijekom razdoblja oporavka u Južnoj Africi, princeza je propustila desetu godišnjicu braka s Albertom u srpnju, a palača je objavila niz videa koji dokumentiraju njihov brak u znak sjećanja na prekretnicu.

image

Princeza Charlene od Monaka stigla je na aerodrom u Nici u pratnji svog psa.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Fotografije koje su sada obišle svijet odišu srećom i oduševljenjem zbog konačnog zajedništva premda se brojni pratitelji kraljevske obitelji mjesecima pitaju je li među supružnicima došlo do zahlađenja odnosa.

Nije tajna da je njihov brak na kušnji bio još prije no što su prošetali do oltara. Nestašni Albert zbog brojnih ljubavnih afera u kojima su se rodila njegova izvanbračna djeca nosi titulu bračnog prevaranta zbog kojega se na licu njegove supruge rijetko mogu vidjeti osmijesi.

image

Princeza Charlene i princ Albert.

SHUTTERSTOCK

Hoće li im ova razdvojenost spasiti brak tek ćemo vidjeti, no Albert je već najavio kako se nada da će supruga moći otputovati s njim u Dubai u sklopu planiranog kraljevskog posjeta Dubai World Expo 13. studenog.

Najtužnija princeza se nasmijala: Charlene, umjesto da smiri, ponovo je zabrinula javnost

Linker
19. travanj 2024 07:59