Oglasio se otac

Najtužnija princeza nije se uživo susrela s roditeljima dok je bila u domovini: ‘Bila je tako ranjiva‘

Njezin otac nije mnogo otkrio o princezinom zdravstvenom stanju, no sjeća se s kakvom je žestinom trenirala plivanje, prevaljujući i po 20 kilometara dnevno, pa vjeruje da će prebroditi iskušenje s kojim se suočila i izaći puno jača

Neobjašnjiv nestanak princeze Charlene od Monaca i njezino liječenje izvan kneževine, daleko od djece, tema je o kojoj se već mjesec dana raspravlja u medijima diljem svijeta. Svi se slažu da supruga suverene države ne može tek tako iščeznuti, koliko god malena bila. Građani Monaca imaju pravo znati gdje im se nalazi princeza, kako se osjeća, od čega boluje i zašto je odvojena od blizanaca? Njezin otac Michael Wittstock (75), voditelj prodaje u jednoj južnoafričkoj tvrtki, pokušao je odgovoriti na neka goruća pitanja no ona su i nakon njegovog razgovora s južnoafričkim časopisom “You”, ostala misterij. Ponešto se ipak doznalo, najvažnija je Wittstockova tvrdnja kako 43-godišnja Charlene nije tako krhka kako sada izgleda, piše britanski Express.

- Trenutačno je u vrlo ranjivom stanju. Ali, moja kći je nekada plivala i po 20 kilometara dnevno. S obzirom na to s kakvom je žestinom trenirala, znam da je čvrsta, da će prebroditi ovo i izaći puno jača.

Prije nego što se početkom studenog vratila u Monaco, mjesecima je boravila u domovini. Ali roditelji je nisu vidjeli uživo, nisu je zagrlili, poljubili, nije bilo druženja tijekom kojeg bi nadoknadili propušteno zbog njezinog života u Europi, nisu bili s njom dok se borila s posljedicama teške infekcije uha, nosa i grla. Naime, njezin otac i majka Lynette Wittstock (64), bivša plivačica te trenerica plivanja, nisu je mogli posjetiti radi mjera predostrožnosti zbog Covida-19.

image

Charlene sa suprugom i njihovo dvoje djece koji su nedavno proslavili 7. rođendan - bez mame.

INSTAGRAM/DDP USA/PROFIMEDIA

- Supruga i ja već imamo određene godine. Moramo biti vrlo oprezni. Osim toga, bojali smo se da je eventualno ne zarazimo jer je prošla toliko medicinskih postupaka i bila je vrlo ranjiva - izjavio je princezin otac.

Umjesto druženja, redovito su pričali telefonski, a on na isti način komunicira sa svojim unucima, šestogodišnjim blizancima Gabriellom i Jacquesom.

Čitajte i: Najtužnija princeza provest će rođendan svojih blizanaca sama u bolnici, iako još nitko ne zna zašto

- Imamo sjajan odnos - tvrdi Michael Wittstock.

Sve što je rekao kao da se nadovezuje na tvrdnje njegovog zeta, princa Alberta (63), o zdravlju njegove kćeri za magazin People. Naime, kad se prije mjesec dana vratila iz Južne Afrike, rekao je da je princeza "iscrpljena i da se ne može suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito ili čak obiteljskim životom". Otkrio je da je ”izgubila mnogo kilograma, što ju je učinilo ranjivom na druge potencijalne bolesti”.

- Nije prehlada ili gripa. Znam da postoje glasine no dopustite mi da kažem: nije Covid-19. I nije povezano s rakom.

A kad se nije pojavila na proslavi Nacionalnog dana Monaka, njezin suprug rekao je da je Charlene napustila kneževinu zbog potrebe za daljnjom medicinskom skrbi. Čini se, zasad nema namjeru reći i riječ više.

Linker
20. travanj 2024 11:55