ide na bolje

Najtužnija princeza na svijetu dobila sjajan angažman: Odmah se oduševila idejom

Monegaška princeza Charlene trenutno se u klinici još oporavlja od iscrpljenosti, nakon što se krajem prošle godine iz Južne Afrike vratila u Monako, no to je nije spriječilo da se pojavi u popularnom stripu.

Princeza Charlene od Monaka pojavit će se u seriji manga stripova koji će biti objavljeni u petak. Naime, princeza će se naći na četiri stranice šestog dijela Blitz avanture Cédrica Biscaya, a njezin suprug, princ Albert, već se pojavio u četvrtom izdanju franšize. Njega su prikazali kao heroja u digitalnom izdanju objavljenom u lipnju prošle godine.

Kako je princeza rekla za magazin Le Parisien, prenosi Daily Mail, odmah je bila oduševljena idejom da sudjeluje u stripu. "Stvarno se veselim izlasku šestog dijela Blitza, veličanstveno inspiriranog Garryjem Kasparovom i dizajnu Daitara Nishihare", izjavila je Charlene.

U stripu će monegaška princeza biti prikazana kako predstavlja konferenciju u poznatom kasinu u Monte Carlu i upoznaje dvoje djece koja čekaju sudjelovanje na šahovskom turniru. Pisac popularnog stripa zahvalio je Charlene na njenom sudjelovanju u projektu i otkrio da princeza nije tražila promjene u njenom predstavljanju.

image

Princeza Charlene i princ Albert.

OLIVIER HUITEL/CRYSTAL PICTURES/CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Monegaška palača prekinula šutnju i otkrila što je s princezom: Charlene će se mjesecima oporavljati

Inače, ovo je princezino prvo javno obraćanje nakon što je na društvenim mrežama progovorila o svojim blizancima za njihov sedmi rođendan u prosincu prošle godine.

Iako nije mogla biti u Monaku s njima zbog liječenja u Švicarskoj, na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju princa Jacquesa i princeze Gabrielle: "Hvala ti Bože što si me blagoslovio s tako divnom djecom. Zaista sam blagoslovljena. Voli vas mama".

Charlene se u studenom vratila u Monako, nakon što je 10 mjeseci provela u Južnoj Africi zbog infekcije dišnih puteva i komplikacija sa sinusima zbog kojih nije smjela letjeti avionom. Njezino dugo izbivanje od doma pokrenulo je glasine da je zapravo htjela pobjeći od supruga koji je imao izvanbračne afere, no palača tvrdi da je princeza zaista bila bolesna.

Sam princ Albert komentirao je za medije da je princezi "puno bolje", iako se još uvijek oporavlja od emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

Linker
09. travanj 2024 04:17