Razigrani princ

Najmlađe dijete Kate Middleton i princa Williama danas slavi 4. rođendan: Maleni je pravi vražićak!

Prema tradiciji, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea u povodu rođendana njihove djece na službenim stranicama Kensington palače objavljuju najnovije obiteljske fotografije. Serija s četverogodišnjim Luisom najslađa je do sada.

Proslava dječjeg rođendana za svakog je roditelja posebno važan zadatak, pa ako imaju i svu vojsku pomoćnika poput princa Williama i Kate Middleton čije mlađi sin danas puni četiri godine. Nije poznato što je dječak zaželio od darova i kakvu tortu mu pripremaju njegovi mama i tata, no čini se da najviše uživa u "običnoj" dječjoj igri.

image

Mlađi sin Kate i Williama najveći je vražićak od njihovo troje djece.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na prigodnim fotografijama snimljenim ranije ovog mjeseca princ Louis bosonog trči po pijesku, a poput većine njegovih vršnjaka u ruci drži loptu.

Rođendanske fotografije Louisa, koje je napravila njegova mama Kate tijekom njihovom boravka u seoskoj rezidenciji u Norfolku, ponovno je pokrenula javnu raspravu kome najviše nalikuje veseli dječak. Dok neki obožavatelji kraljevske obitelji sugeriraju da je isti djed Michael Middleton, većina ih smatra da je maleni ravnopravno pokupio gene i s mamine i s tatine strane. Kako god bilo, neosporno je da je Luis od troje djece Kate i Williama najveći nestaško.

image

Prema mišljenju većine Britanaca maleni slavljenik podjednako nalikuje mama i tati.

DUCHESS OF CAMBRIDGE/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: NOVA FOTOGRAFIJA KRALJEVSKE OBITELJI IZAŠLA RANIJE: KRAJ PRINCA LOUISA NITKO NE MOŽE OSTATI OZBILJAN

Slavljenik plave krvi peti je u nizu za prijestolje, iza svoga djeda Charlesa, oca Williama, brata Georgea i sestre Charlotte, a dan prije trećeg rođendana krenuo je u vrtić. Najnovije fotografije Louisa, koje su njegovi roditelji u petak navečer objavili i na svom Instagramu, u samo deset sati skupile su preko 600 tisuća lajkova.

image

Princ Louis s roditeljima, sestrom i starijim bratom prije dvije godine.

KENSINGTON PALACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 16:12