Brzo se oporavila

Mladost liječi: Kraljica samo tjedan dana nakon pozitivnog testa uživa u društvu najbližih

Najstarija britanska vladarica družila se s princezom Beatrice, njezinom kćerkom Siennom te vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea s njihovo troje djece.

Baš kako su predviđali iz Buckinghamske palače kada su prije nešto više od tjedan dana obavijestili javnost da je kraljica Elizabeta II. pozitivna na koronavirus, najstarija vladarica u povijesti Britanije brzo se oporavlja, a kako i ne bi kad dane provodi u dobrom i mladom društvu u Frogmoreu na svom imanju Windsor u društvu najbližih.

image

Kraljica Elizabeta II. brzo se oporavila od koronavirusa.

CHRIS JACKSON/BUCKINGHAM PALACE/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Još jedan pozitivan test na kraljevskom dvoru: Nakon sumnji javnosti, kraljica Elizabeta II. ipak ima koronu!

Među mlađim članovima njezine obitelji koji su joj pravili društvo bili su princeza Beatrice, njezina kćerka Sienna te vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa svoje troje djece ne bi li zajedno iskoristili sunčan dan kao stvoren za boravak u prirodi.

Osim što je vidljivo na fotografijama, javnost je i više nego zadovoljna kraljičin brzim oporavkom s obzirom na to da u Frogmore odlazi čim je boljeg zdravlja kako bi prošetala svoje pse.

image

Princeza Beatrice sa suprugom.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Novi udarac za krunu: Protiv princa Charlesa pokrenuta ozbiljna istraga o malverzaciji

I britanski mediji prenijeli su da se kraljica "dobro oporavlja" od korone koja joj je, srećom, zadala samo blage simptome.

Ipak, radi mjera opreza prošlog tjedna je bila prisiljena otkazati brojne angažmane dok je bila u izolaciji.

image

Kada je dobrog zdravlja, u Frogmore odlazi prošetati pse.

BAV MEDIA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pretpostavlja se da se britanska vladarica zarazila od svog najstarijeg sina i nasljednika Charlesa s kojim je bila u kontaktu nekoliko dana prije nego je dobio pozitivan test, a osim kraljice i vojvotkinja od Cornwalla također je bila pozitivna na Covid.

Linker
18. travanj 2024 06:03