Cijena privatnosti

Meghan i Harry uskoro će otkriti sve: Pustili su kamere u svoj dom u Montecitu i snimaju dokumentarac

Poslije otkazivanja animirane serije ‘Pearl‘ vojvode od Sussexa dočekale su se na noge i omogućili Netflixu ekskluzivu - snimanje obiteljske intime, na čemu su im svi zavidni.

Poslije Netflixovog hladnog tuša, otkazivanja Meghanine animirane serije "Pearl" zbog štednje, princ Harry i njegova supruga dočekali su se poput spretnih mačaka, na noge. Kamere streaming diva koje ih u sklopu snimanja dokumentarne serije prate još od rujna prošle godine, dobile su pristup u njihov dom u Montecitu u Kaliforniji, javlja Page Six.

U zamjenu za 100 milijuna dolara, koliko je prije dvije godine platio vojvodama od Sussexa, Netflix je dobio ekskluzivni pristup njihovom privatnom životu čemu se dosad približila samo Oprah Winfrey: tijekom legendarnog intervjua prikazala je kratki video o svakodnevici bračnog para, pa se tako doznalo da na posjedu imaju i vlastiti kokošinjac.

Uključuje li dogovor snimanje njihove djece, trogodišnjeg Archieja i 11-mjesečne Lilibet, doznat će se do kraja godine jer je projekt, navodno, u finalnoj fazi, a streaming div ga želi povezati s objavom eksplozivnih Harryjevih memoara ove zime.

image

Harry i Meghan

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Netflix mijenja poslovanje: Povećanje kvalitete sadržaja koštalo je i novu seriju Meghan Markle

"Još uvijek se raspravlja o početku prikazivanja", rekao je producent uključen u projekt. Harry i Meghan navodno žele odgoditi premijeru do iduće godine, a Netflix bi radije "kovao željezo dok je vruće". Holivudski insajderi oduševljeni su snimljenim materijalom. Kako i ne bi kad su kamere su pratile par tijekom njihovog tajnog posjeta Harryjevoj baki u Velikoj Britaniji: britanski mediji tvrde da je zabilježen i njihov prvi susret s Elizabetom II. poslije napuštanja kraljevskih dužnosti i dvora. Snimali su ih pratili i za vrijeme nedavnih Invictus igara u Nizozemskoj, no o prinčevoj globalnoj inicijativi za ranjene i ozlijeđene vojnike i njihove obitelji, streaming div priprema poseban projekt "Srce Invictusa".

Strah od memoara

"Mislim da je da Netflix dobio svoju funtu mesa", izjavio je visoko pozicionirani holivudski insajder ciljajući na Shakespeareovog "Mletačkog trgovca". Dakako, svi su im zavidni na ekskluzivi, a britanski mediji su bijesni.Tvrde da Meghan i Harry čine sve kako bi ukaljali proslavu kraljičinog platinastog jubileja. Naravno, prihvatili su pozivnicu i doći će u London s djecom, ali se na vrhuncu velebne svečanosti neće pojaviti na balkonu Buckinghamske palače s kraljevskom obitelji jer više nisu aktivni članovi Tvrtke.

image

Harry i Meghan na intervjuu kod Oprah Winfrey.

CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Uz to, Harry i njegov otac, princ Charles, zahladili su odnose, a sa starijim bratom princom Williamom već dugo ne razgovara. Dodatni problem su njegovi memoari: reklamiraju se kao materijal koji će uzdrmati britansku monarhiju do srži.

Kraljevsku obitelj jako je zabrinula činjenica da se Harry udružio s istaknutim novinarom i spisateljem J.R. Moehringerom, dobitnikom Pulitzerove nagrade koji mu je pomogao oblikovati ispovijest, piše Daily Mail. Knjiga je, tvrde izdavači, "konačan prikaz iskustava, avantura, gubitaka i životnih lekcija koje su pomogle u njegovom oblikovanju". Uz memoare tu je i snimljeni materijal o njegovoj i Meghaninoj svakodnevici na 14 milijuna dolara vrijednom posjedu u Montecitu, što će dodatno ogoliti princa. Kad i to puste u javnost, nameće se pitanje hoće li Harry i Meghan imati dovoljno svježeg materijala za nove poslovne pothvate?

Linker
14. travanj 2024 10:24