Tajni poziv

I to se napokon dogodilo: Kraljica Elizabeta II. upoznala je malenu imenjakinju

Susret se dogodio preko Zooma jer je neizvjesno hoće li se u lipnju, kad će kraljica grandioznom proslavom obilježiti 70.obljetnicu na prijestolju, upoznati uživo.

Za razliku od malenog Archieja, Britanci vjeruju kako kraljica Elizabeta II. (95) još nije upoznala praunuku, osmomjesečnu Lilibet, kćer princa Harryja (37) i Meghan (45), vojvotkinje od Sussexa. Međutim, kod jedine britanske vladarice koja je doživjela platinasti jubilej, no proslavit će ga u lipnju, uvijek treba očekivati neočekivano. To posebno vrijedi kad je riječ o njezinoj obitelji. Ukratko, kraljica je već upoznala malenu preko videopoziva i oduševljena je imenjakinjom, praunukom koja je dobila ime po kraljičinom nadimku iz djetinjstva, javlja portal geo tv. Tvrdi to njihov izvor - Kinsey Schofield, američka novinarka koja godinama prati događanja s dvora, ali i iz Los Angelesa.

"Upoznale su se preko Zooma", kaže novinarka.

Njezini izvori zacijelo su bliski Harryju i Meghan, pa je dobro upućena u događanja u njihovoj obitelji. Ali nije otkrila kada se to dogodilo.

image

Američka novinarka tvrdi da su se cure napokon upoznale, ali ne otkriva kada se to dogodilo.

JOE GIDDENS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Po njoj je dobila i ime, a i prvi rođendan će podijeliti: Lilibet i kraljica Elizabeta zajedno će proslaviti važne događaje

S obzirom na to da princ Harry za svoju obitelj još uvijek nije dogovorio mjere sigurnosti kakve imaju svi viši članovi Tvrtke (premda više ne obavlja kraljevske dužnosti u domovini), neizvjesno je hoće li se njih dvije sresti uživo u Londonu početkom lipnja, kad je planirana grandiozna proslava njezine 70. obljetnica na prijestolju. Zato je, vjerojatno, izabrala Zoom.

"Ako se Harry odluči dovesti svoju obitelj u Veliku Britaniju kako bi vidjeli kraljicu, uvjeren sam da će im pružiti odgovarajuću sigurnost", izjavio je izvor blizak princu. Nadajmo se da je u pravu.

Linker
18. travanj 2024 07:45