nitko sretniji od nje

Vratila se starom životu! Poznato je kako Melania Trump provodi dane nakon odlaska iz Bijele kuće

Bivšu prvu damu SAD-a nisu pretjerano zanimala politička previranja, vapila je za privatnošću - i konačno je dočekala svoj mir na Floridi, gdje su uz nju, osim supruga, i njezini roditelji.

Bivša prva dama SAD-a uživa u danima na Floridi. Zanimanje za životima članova obitelji Trump ne prestaje, a jedna od najzanimljivijih članica svakako je Melania, supruga Donalda Trumpa. Nekadašnja manekenka sa suprugom uživa u luksuznom životu, i navodno se ne zamara čak ni suđenjem svom suprugu, čiji je mandat obilježen brojnim skandalima i kontroverzama.

Dok Ivanka Trump i Jared Kushner muku muče s fotografima koji ih u Miamiju prate u stopu, Melania nakon odlaska iz Washingtona konačno diše punim plućima. Bivši predsjednik prati proces koji se protiv njega vodi u američkom Senatu, a njegova supruga drži se podalje od svega.

image
Melania je na Floridu sletjela s velikim osmijehom na licu.
LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Melania Trump: Bezvoljna prva dama sve čini iz sjene, a itekako ima moć nad suprugom

Dnevni raspored Melanije Trump više nema veze s nekadašnjim načinom života

"Melania prvo odlazi u spa, zatim na ručak, ponovno ide na wellness i večera s Donaldom na terasi. I tako manje više svaki dan", izjavio je izvor upoznat s rasporedom Melanije Trump u Mar-a-Lagu. Nakon dana provedenom na tretmanima za njegu i opuštanje, gospođa Trump priprema večeru, obožava spremati ribu, a često blaguje u društvu svojih roditelja Viktora i Amalije Knavs, koji veći dio godine borave uz kćer u privatnom apartmanu u Mar-a-Lagu.

image
Prva dama SAD-a, čini se, jedva je čekala napustiti Washington.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Presedan s kojim baš nitko nije računao: Gdje je nestala Melania i hoće li Trumpa stajati izbora?

Vratila se, tvrdi izvor blizak Melaniji, načinu života koji je vodila prije negoli je Donald postao predsjednik. Konačno je dočekala vratiti se u svoju toliko željenu i kakvu takvu privatnost.

Linker
19. travanj 2024 03:15