Čestitke!

Vjenčanje mladih glazbenika: Eni Jurišić i Vjeko Ključarić s nama podijelili detalje najvažnijeg dana

Ekskluzivno za Gloria.hr mladi par glazbenika podijelio je fotografije i dojmove sa svog vjenčanja. Romantičnu ceremoniju i ludu zabavu priredili su na Krku.

Mladi glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić svoju su ljubav okrunili brakom, romantično slavlje za najuže prijatelje priredili su na Krku. Sretna mladenka za Gloria.hr ispričala je detalje njihovog najsretnijeg dana. Krk su odabrali s razlogom. "To će nam biti posebna uspomena budući da smo tu i započeli zajednički život", kazala je Eni i dodala da im je kod liste gostiju bilo najbitnije da su njihovi najdraži s njima. "Kada smo radili prvi popis bilo je najiskrenije i tako je ostalo do tog dana. Pripreme su trajale samo tri duga mjeseca", sa smiješkom je otkrila mladenka.

image
ANDREA GRŽIČIĆ
image
ANDREA GRŽIČIĆ

Kumovi su im Daniel Jurišević i Nika Zubović, dragi prijatelji s kojima su stvorili brojne uspomene, a još ih zovu i "The Frendovi". Mlad i moderan par odlučio je malo prilagoditi sebi svadbene običaje. "Nas je užasavalo rezanje torte nožem pa smo to odlučili napraviti čašama kako bi mogli još jednom nazdraviti zajedničkom životu", otkrila nam je Eni.

image
ANDREA GRZICIC
image
ANDREA GRZICIC

Prvi ples dvoje glazbenika otplesalo je na bezvremenski hit Dine Dvornika "Ljubav se zove imenom tvojim", a splitsku glazbenu legendu oboje obožavaju. "Prvi ples su pjevali Alen Đuras i Matija Cvek, sigurna sam da su nas mrzili zbog toga, ali s obzirom na to da smo velika glazbena obitelj, plan je bio da svi nešto zapjevaju na našem najvažnijem danu", kazala je Eni. S Vjekoslavom i Eni veselili su se članovi njihovih najužih obitelji kao i najdraži prijatelji.

image
ANDREA GRZICIC

Čitajte i: Njeno vrijeme tek dolazi: Nastupala je još u majčinom trbuhu, a sad popom osvaja publiku

Jedna od najbitnijih stavki svakoj mladenki zasigurno je vjenčanica, a Eni je za nju imala viziju od samog početka. Kako se može vidjeti na fotografijama koje je bračni par ustupio Gloria.hr, pjevačica je htjela romantičnu kreaciju.

image
ANDREA GRZICIC
image
ANDREA GRZICIC

"Moja vizija se ostvarila u vjenčanici Vesne Spose kad sam isprobala novu kolekciju Royal 2022. Srce mi je osvojila Milla Nova. Koliko god želiš biti siguran i probaš još sto drugih ipak te ta jedna posebno oduševi", ispričala nam je.

image
ANDREA GRZICIC

Zamislili su svadbu pod šatorom prepunim zelenila i bijelog cvijeća, to su i ostvarili. Mladenkin buket je bio složen od maslina, eukaliptusa i božura. Prije najvažnijeg dana osjećali su mješavinu uzbuđenja i laganog stresa, no kada je kucnuo čas, zahvaljujući voljenim ljudima njihova se svadba pretvorila u najluđi party.

Linker
11. travanj 2024 21:02