elegantna mladenka

Promjena looka: Dina Dragija tijekom vjenčanja brzinski mijenjala vjenčanicu i frizuru

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i dugogodišnja djevojka Dina Dragija izrekli su sudbonosno da u Varaždinu.

Kako doznajemo, netom nakon crkvenog vjenčanja lijepa mladenka promijenila je vjenčanicu i frizuru. Raspuštene plave uvojke skupila je u visoki rep, a za obje frizure zaslužan je poznati zagrebački frizer Zvonimir Franić, koji je i jako dobar prijatelj mladenke.

Iako je, potpuno očekivano s obzirom na to da je riječ o svadbi, bio ograničen vremenom, Franić je odradio odličan posao.

"Inspiraciju smo crpili odasvud, inspirirale su nas i J.Lo i Ariana Grande", ispričao nam je.

U planu je i treća frizura - punđa, no to hoće li je biti ovisi o tijeku svadbenog slavlja. Naime, Dina ne želi biti rob frizure pa ako zaključi da ne želi prekidati zabavu zbog odlaska na frizuru, jednostavno neće.

Čitaj i: Vjenčali se Tin Jedvaj i Dina Dragija: Pogledajte prve fotografije mladenke

Kako smo pisali ranije, mladenka je pripremila tri vjenčanice za svoje slavlje. Za šminku je zadužen Karlo Rusan, make up artist kojem vjeruje i Maja Šuput. On i Dina odlučili su se za prirodan, svjež izgled za crkveni obred, s potom su malo "pojačali" šminku za zabavu.

image

Dina Dragija i Tin Jedvaj

INSTAGRAM

Dina i Tin sudbonosno da izrekli su u Župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu, a svadbeno slavlje nastavilo se pored grada, u KAS event & club centru. Kako je na Instagramu otkrila dizajnerica Kristina Burja, mladenci su zamislili još jedan obred na imanju.

image

Dina Dragija i Tin Jedvaj nakon crkvenog vjenčanja

INSTAGRAM
image

Kristina Burja pokazala je pozivnicu za vjenčanje

INSTAGRAM
image

Dizajnerica je među uzvanicima na svadbenom slavlju

INSTAGRAM

Među uzvanicima su i Luka Rajić Jr. (sin Borne Kotromanić i Luke Rajića), srbijanski folk pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija i beogradski poduzetnik Luka Dokmanović.

image

Tin Jedvaj i Dina Dragija nakon obreda na imanju

INSTAGRAM
image

Mladenci su pustili leptire nakon obreda

INSTAGRAM

Linker
25. travanj 2024 12:45