Peter MacDiarmid / Shutterstock Editorial / Profimedia
zabranjena ljubav

Preljubnički skandal trese stolac Borisa Johnsona: Tko je fatalna plavuša koja je uzdrmala britansku vladu?

I dok cijeli svijet boravi u karanteni, neki si ne mogu pomoći, naime, kako su doznali britanski mediji, glavni epidemiolog se nalazio s ljubavnicom koja ga je posjećivala na kućnu adresu.

Glavni epidemiolog i član savjetnog tijela Vlade za izvanredne situacije Neila Fergusona našao se u preljubničkom skandalu jer je kršio je mjere koje je sam propisao cijeloj naciji. Ferguson je tijekom karantene primao društvo Antonije Stats, a zbog njega je Boris Johnson promijenio strategiju borbe protiv koronavirusa.

Profesor Ferguson se očitovao u pokajničkoj izjavi: "Napravio sam pogrešku i zbog toga sam dao ostavku. Vjerovao sam da imam imunitet jer nakon što sam bio pozitivan na koronavirus odradio sam dva tjedna izolacije".

Fergusona je tijekom izolacije Antonia posjetila dva puta (30. ožujka i 8. travnja), a njezini prijatelji su za britanske medije istaknuli da je to učinila jer je smatrala da su njihove kuće jedno domaćinstvo.

Antonia živi sa suprugom i njihovih dvoje djece u 1,9 milijuna funti vrijednoj kući u južnom Londonu, a Neil je oženjen i ima sina, ali se smatra da živi odvojeno od supruge.

Fatalna Antonia se bavi se društvenim aktivizmom, a radi kao menadžerica kampanja za neprofitnu organizaciju Avaaz čije je sjedište u Americi. Gospođa Stats odbila je da daje izjave za medije i obrisala je svoje društvene mreže, a profesor je dobio i novi nadimak 'Professor Lockdown'.

Pročitajte i:


Tome se nitko nije nadao: Johnson na neobičan način odao počast liječnicima koji su ga spasili

Boris Johnson postao otac po šesti put! 24 godine mlađa zaručnica rodila sina

Životna bitka! Boris je bio 'zlatni' klinac s Oxforda kojem ni preljubi ni laži nisu naštetili

Linker
19. travanj 2024 16:36