TI SI SAVRŠENA

Potvrda neobične i čvrste ljubavi: Poruka slavne glumice 32 godine starijoj djevojci dirnula sve

Holivudska zvijezda Sarah Paulson (46) dirljivo je čestitala 78. rođendan svojoj djevojci, glumici Holland Taylor, s kojom je u vezi od 2015. godine.

- Sve su me ceste vodile do ovog lica, ovih očiju, ove duše. Ti si, vrlo jednostavno, meni sve. Gledam te, mala. Danas. Sutra. Zauvijek – napisala je zaljubljena glumica na svojem Instagram profilu uz fotografiju na kojoj Holland gleda u kameru dok veže vezicu na cipeli. Zatim je i nadodala posebnu poruku svojoj djevojci.

- Ako ti se ne sviđa ova fotografija, onda si idiot, pa se nemoj ljutiti kad je vidiš. Čak sam je pretvorila u crno-bijelu, jer se tebi tako sviđa. Zato budi tiho. Ovo je savršena fotografija i ti si savršena osoba. Sretan ti rođendan, draga – napisala je glumica Sarah Paulson svojoj partnerici.

- S P E E C H L E S S !!! (Bez riječi, op. a.) - jednostavno je odgovorila dirnuta slavljenica Holland Taylor, poznata po ulozi Evelyn Harper u antologijskom serijalu ”Dva i pol muškarca”, koja je pravu ljubav pronašla tek u osmom desetljeću života. Njezinim je srcem 2015. zavladala Sarah Paulson, zvijezda serije ”Američka horor priča”.

Iskusna Holland s dečkima je raskrstila još u srednjoj školi i od tada nikad nije skrivala da je lezbijka, no svoje je istospolne romanse uvijek držala podalje od javnosti.

I sadašnjoj je partnerici na početku veze savjetovala diskreciju, no nakon što je Paulson osvojila Emmy za ulogu u seriji ”Narod protiv O.J. Simpsona: Američka kriminalistička priča”, čime je učvrstila svoj status u Hollywoodu, nesputano je progovorila o svojoj intimi.

- Moji životni odabiri su, hm, nekonvencionalni. U vezi sam sa znatno starijom osobom, ljudi to smataju fascinantnim i čudnim, ali mislim da je to najmanje zanimljiva stvar o meni - kaže Sarah Paulson. - Žena sam određene dobi koja je odlučila nemati djece i kojoj je prioritet karijera. Ja sam kapetan svog broda i nikad nisam od drugih tražila potvrdu i odobrenje za to što radim. Dolazim iz obitelji jakih žena. Ambiciozna sam i generalno nezadovoljna; uvijek želim više.

image
Paulson sa svojom partnericom već dugo uživa u stabilnoj i sretnoj vezi.


CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Svoju seksualnost Paulson opisuje kao fluidnu, ali očito je da voli zrelije osobe.

Prije ove ljubavi, bila je sedam godina u vezi s 18 godina starijom glumicom Cherry Jones. Cherry je i prva žena s kojom je javno bila u vezi, prije toga ljubila je samo muškarce. Svojedobno je čak bila zaručena za dramaturga Tracyja Lettsa, autora Pulitzerom nagrađene drame ”Kolovoz u okrugu Osage”.

Holivudsku veteranku Holland Taylor upoznala je prije desetak godina na jednoj večeri, u vrijeme kad je još bila u vezi s Cherry Jones. Sjeća se da je pri prvom susretu pomislila kako nikad u životu nije vidjela ljepšu ženu. Putovi su im se kasnije ukrštali, pratile su se i dopisivale na Twitteru, a 2015. postale su par.

image
Obožavaju zajedno odlaziti u shopping, ali i na romantične večere, tako su i proteklo Valentinovo provele u luksuznom restoranu.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

- Nikad prije nisam bila u ozbiljnijoj vezi s osobom njezinih godina. Kad si s nekim toliko starijim, više cijeniš svaki trenutak proveden zajedno i jasnije ti je što je u vezi zaista važno - umuje Sarah Paulson.

Holland Taylor, koja se nikad nije udavala i nema djece, kaže da je ljubav sa Sarah nešto najdivnije što joj se moglo dogoditi u životu.

- Ja sam najsretnija osoba na svijetu. Više ne mogu govoriti o svom životu a da ne spomenem tu prekrasnu ljubav. Među nama je velika razlika u godinama, što, sigurna sam, mnoge šokira, no mene uzbuđuje. Ona me razumije bolje nego što razumijem samu sebe. Razgovarale smo i o vjenčanju; meni to nije palo na pamet, ali Sarah je to spomenula, privlači je spiritualnost i simbolika tog čina. Dođe li do toga, bit će to naša privatna stvar, ja to ne bih radila javno.

Linker
23. travanj 2024 14:26