Ljubav preživljava sve!

Pogledajte prosidbu usred ruševine u Petrinji! Dean zaprosio Anu na mjestu gdje je jedva izvukao živu glavu

Medicinski tehničar Dean Jadanić jedan je od heroja Petrinje ovih dana. No, i više od toga jer je svojim novim potezom donio malo nade i života u ove najteže dane. Odlučio je usred ruševina zaprositi voljenu Anu - a ona je odlučno rekla - ‘da‘.

"Dok potresi udaraju po našem Gradu i tresu naše živote, moje najdraže biće je pronašlo trenutak da nam u život vrati nadu i vjeru da će itekako sve biti dobro. Ispred stare zgrade Doma zdravlja gdje je moj Deky godinama radio, jedva izvukavši živu glavu, na mjestu gdje je ostala samo ruševina, rekla sam mu "DA", objavila je Ana Krznarević pored snimke prosidbe koja je ostavila bez daha cijelu Hrvatsku.

Nakon što ju je njezin partner Dean Jadanić zaprosio usred razrušenog im grada, vjerojatno nisu ni sanjali da će postati taj potez nešto više od same bračne ponude. Postao je to simbol nade i vjere u budućnost, ljubavi koja zaista preživljava sve.

Snimka njihovih zaruka u međuvremenu je obišla zemlju, a Dean i Ana su ispričali kako se sve dogodilo, a on je objasnio i zašto ju je zaprosio baš na tom mjestu, kod Doma zdravlja.

"Ja sam medicinski tehničar, djelatnik Doma zdravlja zadnjih 13 godina. Odlučio sam se na ovo mjesto jer smo tu kolege i ja skoro izgubili glavu, ne samo jedanput nego i kad smo izvlačili svu medicinsku opremu iz ruševina. U dogovoru s najboljim prijateljem pričao sam kako nema pravog trenutka i da ne treba čekati jer je svaki trenutak pravi trenutak", rekao je Dean za RTL.

Par trenutno boravi kod prijatelja, kaže Ana da ovih dana žive prilično boemski. Na terenu su, navečer prespavaju kod prijatelja i čekaju da se situacija bar malo smiri. Svoj grad ne namjeravaju napustiti. "Planiramo ostati ovdje. Sve nas ovdje veže od pamtivijeka. Tu smo se rodili i odrasli, imamo poslove i ostat ćemo jer vjerujemo da ako se Petrinja digla i na kraju rata, mislim da ćemo prevladati ove prepreke", zaključio je Dean.

Linker
25. travanj 2024 00:15