Mali ženski razgovori

Počelo je odbrojavanje do skidanja u badić: Brojne Splićanke okupile se na beauty događanju!

Ljeto samo što nije počelo, a za veliki broj žena to znači i pripremu tijela i lica za visoke temperature. Nedavni party poznate linije za njegu lica i tijela u centru Splita bila je prava prilika da tamošnje dame razmjene svoja iskustva.

Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Cindy Crawford i još mnoge druge slavne ljepotice koje su zagazile u pedesete godine, na pitanje u čemu je tajna njihovog mladolikog izgleda imaju isti odgovor - u njegovanoj i zdravoj koži. Da je to istina, neovisno o životnoj dobi, znaju sve žene pa nije čudo da je proslava desetog rođendana splitskog salona Derma Care okupila brojne Splićanke.

image

Splitski tim za ljepotu: Ivana, Tea i Kate.

Petar Fabijan

Kao što se i očekuje od jednog beauty događanja, uzvanicama su predstavljeni najnoviji trendovi u njezi lica i tijela, a dame su podijelile i vlastita iskustva.

Među gošćama koje su istaknule da kožu moraju posebno pripremiti za vruće mjesece pred nama, bila je i dizajnerica cipela Sandra Ledenko.

"Ljeto mi je omiljeno godišnje doba, a po prirodi sam više svjetloputa te kožu moram temeljito pripremiti za izlaganje suncu. Najvažnije je da je dobro nahranim i hidratiziram jer je tijekom ljetnih mjeseci stalno suha", kaže Sandra Ledenko.

I ostale dame složile su se da je ovo pravo vrijeme za posjete salonima ljepote kao što je splitski Derma Care koji je poznat po multidisciplinarnom pristupu najezi kože te širokoj paleti dermokozmetičkih proizvoda kao što su Dermalogica, Jane Iredale i Advanced Nutrition Programme.

image

Influenserica Petra Bulić

Petar Fabijan

Čitajte i: Ova dva seruma dobitna su kombinacija za zdrav sjaj i zategnutu kožu lica

Ovo žensko druženje s predznakom ljeta i ljepote nisu propustile ni splitske influenserice Vedrana Ilić, Mila Puljiz i Petra Bulić koje su istaknule da se splitskim terapeutkinjama Ivani, Kati, Marijani i Martini, koje su bile domaćice događanja, prepuštaju s uživanjem jer su stručne ruke i ugodno ozračje jednako važni kao i preparati.

image

Influenserica Vedrana Ilić i vlasnica Jelena Batić.

Petar Fabijan

„Ponosna sam na ovu sjajnu splitsku ekipu i ono što rade. Atmosfera u ovom centru je uvijek posebna, a cure vječno nasmijane. Što samo govori kako 'nima Splita do Splita", zaključila je na kraju druženja vlasnica salona i zastupnica poznatih kozmetičkih brendova Jelena Batić.

Linker
15. travanj 2024 08:46