HIMNA KAO IZAZOV

Pjevačica će mu zapjevati na polaganju zakletve! Joe Biden i Lady Gaga već imaju povijest

Lady Gaga aktivno se uključila u predsjedničku kampanju Joea Bidena i Kamale Harris na nedavnim izborima, a njihovu pobjedu označila je kao najveći čin dobrote i hrabrosti svojih sunarodnjaka

Prve riječi koje će Joe Biden čuti nakon što 20. siječnja u Bijeloj kući položi prisegu za američkog predsjednika bit će tekst američke himne "The Star-Spangled Banner" u izvedbi američke kantautorice i glumice Lady Gaga (34). Svi koji pamte njezinu izvedbu na Super Bowlu 2016., finalnoj utakmici američkog nogometa, otprilike znaju kako će zvučati pjesma Francisa Scotta Keya iz 1780. godine, koju je uglazbio britanski skladatelj John Stafford Smith, a američka himna postala je 1931.

No, nitko zato ne može ni pretpostaviti u kakvoj odjeći, s kakvom frizurom i šminkom će se slavna pjevačica pojaviti na najvažnijem političkom događaju u suvremenoj povijesti Sjedinjenih Država. Ipak, svi vjeruju da će odabrati jednu od svojih decentnijih modnih kombinacija, kakva i priliči trenutku, te situaciji u zemlji.

image
Lady Gaga svesrdno je podržala Joea Bidena i Kamalu Harris tijekom predsjedničkim izbora u SAD-u.
JIM WATSON/AFP/PROFIMEDIA

Vjeruje se da će Gaga biti decentna u svojoj kombinaciji za inauguraciju

Bidenova inauguracija održava se, naime, svega trinaest dana nakon upada Trumpovih pristaša u zgradu Capitol Hilla u Washingtonu i zauzimanja Kongresa, a program će biti prigodno skraćen zbog tragičnih posljedica pandemije koronavirusa u toj zemlji. Zbog toga je otkazan tradicionalni inauguracijski bal, a specijalnu televizijsku emisiju "Celebrating America" u trajanju od 90 minuta vodit će holivudska zvijezda Tom Hanks.

image
Pjevačica je s Joeom Bidenom surađivala i u kampanji protiv seksualnog nasilja nad ugroženim skupinama prije četiri godine.
JIM WATSON/AFP/PROFIMEDIA

Inače, Lady Gaga je s Joeom Bidenom blisko surađival u kampanji protiv seksualnog nasilja nad ugroženim skupinama prije četiri godine, bila je njegova strastvena pobornica u nedavnoj kampanji, a izbornu pobjedu je proslavila emotivnom objavom na društvenim mrežema: "Volim vas! Joe Biden, Kamala Harris i Amerikanci, upravo ste svijetu pokazali najveći čin dobrote i hrabrosti, kakak čovječanstvo nije doživjelo."

Linker
19. travanj 2024 04:17