Dosta mu je pelena!

Najveći zavodnik među glazbenicima razmišlja o odlasku pod nož, a za sve je kriv njegov neobuzdani libido

Američki reper i komičar Nick Cannon priprema se za vazektomiju. Bivši suprug Mariah Carey, s kojom ima blizance, na ovaj se potez odlučio dok čeka njegovo osmo dijete.

Popularni glazbenik Nick Cannon svojim posljednjim intervjuom koji je dao za podcast Daily Maila, ostavio je bez riječi njegove obožavateljice.

Ovaj 41-godišnjak izjavio je da se odlučio na vazektomiju jer više ne želi imati djecu.

" Već sam obavio sve konzultacije s medicinskim osobljem. Još nismo precizirali datum zahvata, no sto posto sam siguran u svoju odluku", kazao je Nick, čije je priznanje iznenadilo voditelje Justina Sylvestera i Loni Love, ali i njegovih 6 milijuna pratitelja na Instagramu i to ponajviše zbog njegove reputacije zavodnika te zbog trenutka u kojem je s njim izišao u javnost.

image

S Mariah Carey ima 11-godišnje blizance Moroccana i Monroe.

JEN LOWERY/SILVERHUB/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, bivši suprug glazbene dive Mariah Carey, s kojim ima blizance, uskoro će s manekenkom Breanom Tiesi osmi put postati otac.

Iako se našalio kako je razlog ovog njegovog poteza briga za Planet, Nick je objasnio da ovo radi zbog njegove djece.

image

Kim Kardashian je bila jedna od Nickovih prvih ljubavi.

MICHAEL WILLIAMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Kad imate ovoliko djece kao ja, a k tome još radite u zabavnoj industriji u kojoj morate voziti u šestoj brzini ako želite opstati, teško da se možete svakom djetetu kvalitetno posvetiti. Osim toga, naš je Planet ionako prenapučen", dodao je kroz smijeh glazbenik, čija će odluka nedvojbeno razočarati mnoge njegove obožavateljice. Od početka karijere Nicka prati glas velikog zavodnika, a osim Mariah među ženama koje nisu odoljele njegovom šarmu je i najpoznatija reality zvijezda Kim Kardashian.

Čitajte i: VARALICA BI NAZAD! PJESMOM UDVARA BIVŠOJ SUPRUZI DOK S MANEKENKOM ČEKA OSMO DIJETE

Linker
16. travanj 2024 14:30