OBITELJSKA TRAGEDIJA

Je li otac strašnu vijest doznao prvi? Satima je ridao držeći ljubljenog sina u naručju

Viktor Ristović, beogradski antikvar, kolekcionar i trgovac umjetninama, pokojnom sinu Vidoju je prenio ljubav prema umjetnosti.

Poznatog beogradskog antikvara, kolekcionara i trgovca umjetninama Viktora Ristovića, poznatijeg po nadimku Miša Grof, sinovljeva je iznenadna smrt potpuno slomila. Među prvima je saznao vijest da je njegov 44-godišnji sin Vidoje Ristović, suprug televizijske voditeljice Nikoline Ristović, u nedjelju preminuo u beogradskom salonu za masažu, a čim je saznao vijest njegov se otac istog časa zaputio na mjesto tragedije.

image

Nikolina i Vidoje Ristović vjenčali su se u Monte Carlu

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Kad je ugledao mrtvo tijelo svoga sina doživio je živčani slom: satima ga je grlio i ljubio i jedva su ga na kraju odvojili od njega, pišu srpski portali.

"Miša Grof je došao nekih desetak minuta nakon što mu je javljeno da mu je sin preminuo. Kad je ugledao Vidoja u trenutku se slomio. U međuvremenu je došla i Hitna pomoć koja je samo mogla konstatirati smrt, a bolničari su Viktora pokušavali uzalud smiriti. Tri sata ga nisu mogli odvojiti od sina kojeg je mazio i ljubio plačući na sav glas", rekao je svjedok događaja i dodao da se u stanu neutješni Viktor Ristović zaključao u sobu i odbijao svaku vrstu komunikacije, sve dok nije otišao vidjeti snahu Nikolinu u stanu na Vračaru.

image

Nikolina i Vidoje Ristovic na ljetovanju

DAMJAN TADIC/CROPIX

Sinu je prenio svoju ljubav prema umjetnosti i kolekcioniranju, a bio je presretan kad se njegov sin Vidoje oženio za zagrebačku TV voditeljicu Nikolinu Pišek. Upravo je Miša Grof, priča se, platio kompletan ceh njihove glamurozne svadbe u Monte Carlu.

A prvi je danas medijima priopćio nalaz obdukcije: "Do smrti je došlo uslijed respiratorne insuficijencije, koja je prouzročila popuštanje rada srčanog mišića", objavio je Viktor Ristović.

Linker
13. travanj 2024 15:42