Pred Posljednjim sudom

Jason Momoa na udaru obožavatelja: Slavnom glumcu ne mogu oprostiti dvije stvari!

Društvene mreže poznatog glumca zatrpane su ljutitim komentarima njegovih pratitelja jer je za nedavnog posjeta Sikstinskoj kapeli u Vatikanu napravio seriju selfija, iako je fotografiranje na tom mjestu strogo zabranjeno. Fanovi su razočarani i što je samo par mjeseci nakon razvoda od Lise Bonet, s kojom je proveo 16 godina, pronašao novu ženu.

Jason Momoa trenutno baš i nije u milosti obožavatelja. Prvo su mu zamjerili fotografiranje ispred Michelangelove freske Posljednji sud u Sikstinskoj kapeli, a sada im smeta što je navodno u vezi s meksičkom glumicom Elzom Gonzalez s kojom je prošlog mjeseca viđen na premijeri filma Ambulance.

Ili Jason Momoa nije znao da se ispred čuvene freske ne smije fotografirati ili je tu zabranu izignorirao kad je nedavno posjetio Vatikan. U oba slučaja je 'kriv', a nakon što se selfijima iz kapele pohvalio na Instragramu, izazvao je gnjev njegovih virtualnih prijatelja koji mu već danima 'sude'.

"Znači, bogati i slavni smiju se fotografirati, a mi seljaci ne možemo. Jadno!", poručio je glumcu jedan od pratitelja, a drugi je bio još grublji u prozivkama.

"Super mi je kad filmske face misle da za njih ne vrijede ista pravila kao za nas obične smrtnike. Jasone, ako misliš da si bog, varaš se. Ovo samo pokazuje da si nekulturan i bezobrazan", pišu bijesni pratitelji Momoi, koji je sporne fotografije objavio prošli tjedan.

Zvijezda filma Aquaman i sage Igre prijestolja ozbiljno je shvatio poruke njegovih pratitelja. Doduše, fotografije nije izbrisao s Instragrama, ali se javno ispričao.

image

Jason Momoa se u siječnju razveo od glumice Lise Bonet nakon 16 godina ljubavi.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Friško razvedeni glumac očaran novom partnericom: ‘Ona je nevjerojatna!‘

Brzo se ispričao

"Ovim svojim potezom sam samo htio iskazati apsolutno divljenje Talijanima i ovoj prekrasnoj zemlji. No, pogriješio sam i molim vas oprost za bilo kakvo nepoštivanje s moje strane. Volim vašu kulturu i povijest", napisao je Momoa u isprici, koju je prenio britanski Mirror uz obrazloženje da je zabrana snimanja u Sikstinskoj kapeli na snazi još od 80-tih godina prošlog stoljeća.

image

Ljepotica koja osvojila Aquamena je s njim glumila u filmu Ambulance.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U međuvremenu je u medijima osvanula i informacija da Momoa stvarno ljubi meksičku glumicu Elzu Gonzales. Otkako se u siječnju razveo od Lize Bonet, s kojom ima dvoje djece, povezivalo ga se s više kolegica. No, sada se, tvrde njegovi prijatelji, ozbiljno zaljubio.

Linker
20. travanj 2024 16:54