Inspirativna i zadovoljna

Danijela ekskluzivno o novoj knjizi i izlasku iz zone komfora: ‘U predivnoj sam fazi života‘

Jedna od mnogima omiljenih glazbenica s naše scene, ali i spisateljica, otkriva više o najnovijem projektu te govori kako se tek sada osjeća kao ono što zapravo jest.

Jedna od najuspješnijih pjevačica s naše scene, Danijela Martinović, nedavno je održala spektakularan koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski, a uskoro će lansirati još jedan važan poslovni, ali i osobni projekt. Riječ je o njezinu prvome romanu koji ćemo uskoro imati priliku pročitati, a koji je nastao nakon serijala knjiga motivacijskih poetskih zapisa Šalabahter života i Neopisivo te slikovnice Dama pleše na kiši. Nakon velikog spisateljskog uspjeha, Danijela nam je otkrila što je pripremila u svome prvom romanu na kojemu je intenzivno radila posljednje dvije godine, a prvo smo je upitali odakle crpi inspiraciju.

image

Danijela će uskoro lansirati još jedan važan poslovni, ali i osobni projekt, svoj prvi roman

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Čini mi se da je u životu najvažnije stalno nastojati izići iz zone komfora jer tek onda osjetimo da je sve doista moguće i da smo sposobni postići stvari koje su nam se činile previše za nas same. Ja sam prvo krenula sa skakanjem padobranom i ronjenjem na 25 metara dubine, a sada i s pisanjem romana koji smatram svojim najvećim izazovom", iskreno će Danijela koja podsjeća kako je život prekratak kako bi nas blokirali naši strahovi te dodaje:

"Čim se malo suprotstavimo svome strahu, tek tada možemo osjetiti onu slobodu koja nas potiče da poletimo."

image

Velika joj je životna podrška sestra Izabela Martinović

MARIO POJE

Osim pjevačkih i spisateljskih angažmana, Danijela uživa u snimanju emisije Zvijezde pjevaju, i to kao članica žirija, a čini se kako joj trenutno u životu ide prilično dobro.

"Trenutno sam u predivnoj fazi života, nekako mi se sve odjednom rascvjetalo. Osjećam se u skladu s proljećem - od svog tog predivnog cvijeća ne znam u koje bi gledala", otkriva glazbenica.

Čitajte i: Danijela oduševila u til haljini, njezina stilistica otkriva što još možemo očekivati

Danijela nam je kazala i kako će knjiga otkriti nepoznate detalje iz njezina života.

"Moj mentor Branislav Glumac potaknuo me da se ohrabrim na ovaj korak. Ne smijem ništa otkriti prije nego što roman bude objavljen, a to će biti u lipnju. Do sada su ga pročitali Branislav i moje prijateljice, a svi su prezadovoljni. Ipak, meni je najvažniji osjećaj kroz koji prolazim, a to je kao da sam konačno potpuna i prava Danijela - Danijela koja piše i Danijela koja pjeva", otkriva spisateljica i glazbenica čiji ćemo roman uskoro moći pročitati, a kazala nam je i kako je riječ o autobiografskom romanu koji nudi prikaz njezina života iz najintimnije, njezine perspektive.

Linker
19. travanj 2024 11:24