Lijepa na mamu!

Catherine Zeta-Jones pohvalila se nasljednicom koja joj nevjerojatno nalikuje: ‘Ona je prekrasna!‘

Glumičina kći Carys 20. travnja napunila je 19 godina. Ponosna mama na društvenim je mrežama podijelila obiteljske fotografije koje su izazvale pravu pomutnju među njezinim obožavateljima.

Zvuči nevjerojatno, no prošlo je 19 godina od dodjele Oscara na kojem je Catherine Zeta-Jones s trbuhom do zuba primila zlatnog kipića za ulogu u mjuziklu "Chicago". Glumicu su na ovaj podatak podsjetili njezini brojni obožavatelji, nakon što je u srijedu na društvenim mrežama podijelila fotografije kćeri Carys. Mlada je djevojka 20. travnja proslavila 19. rođendan, a mnogi se sjećaju kako je Zeta-Jones bila trudna s njom kad je dobila ugledno priznanje.

image

Catherini obožavatelji komentiraju kako je 19-godišnja Carys njezina 'slika i prilika'.

FOTOGRAFIJE: BESTIMAGE/PROFIMEDIA

"Sretan rođendan Carys! Nismo li te ono gledali kako osvajaš Oscara s mamom?", našalio se jedan od obožavatelja Catherine Zeta-Jones na društvenim mrežama, na kojima je glumica britanskog porijekla jučer pustila veselu vijest.

'Sretan 19. rođendan mojoj prekrasnoj kćeri (iznutra i izvana) Carys, svaki dan je radost zbog tebe. Volim te svim srcem. Mama', napisala je Zeta-Jones na Instragramu.

Uz rođendansku čestitku kćeri Carys, Catherine je objavila i do sada neviđene dvije fotografije slavljenice koje su izazvale golemo medijsko zanimanje.

Čitajte i: Žena koja zlata vrijedi: Catherine Zeta-Jones priznala je ono što bi rijetko koja udana žena rekla

Britanski Mirror među prvima je prenio fotografije, uz napomenu da ih je u samo nekoliko sati lajkalo 40-tak tisuća ljudi. Obje slike su u crno-bijeloj tehnici, a Catherini pratitelji posebno su se osvrnuli na onu na kojoj je Carys već odrasla uz komentare da izgleda poput svoje slavne mame.

image

Slavljenica s ocem Michael Douglasom i bratom Dylanom.

DEPO PHOTOS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Carysin veliki dan raznježio je i njezinog oca, 77-godišnju filmsku legendu Michaela Douglasa koji joj je, također, na društvenim mrežama ostavio nježnu čestitku. Douglas je kćeri čestitao video porukom, a uz nju objavio i njezinu fotografiju na kojoj stoji na balkonu njihove kuće. Mnogi su ovu priliku iskoristili i da Catherini i Douglasu čestitaju na dugom braku: par se, naime, zaručio na Novu godinu 1999., a vjenčali su se u studenom 2000.

Linker
24. travanj 2024 07:59