DAN ZA PAMĆENJE

Britney glumila Pepeljugu, mladoženja na svadbu dotrčao iz teretane, a sve je skoro pokvario nepozvani bivši muž

Najvažniji dan američke pjevačice Britney Spears i njezinog izabranika Sama Asgharija uveličale su Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace... i mnogi drugi.

Duboko dirnuta i nošena emocijama američka pop ikona Britney Spears pred matičara je stigla u raskošnoj vjenčanici Donatelle Versace s dijamantnim nakitom Stephanie Gottlieb uz pjesmu Elvisa Presleya 'Can't Help Falling in Love'.

image

Kočija za mladu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezino treće vjenčanje bila je i demonstracija novopronađene slobode i radosti življenja nakon što je lanjskom sudskom odlukom nakon dugih 13 godina "kućnog pritvora" mogla ponovno samostalno donositi odluke o nastavku svoje karijere i privatnom životu.

image

Svadba je održana u šatoru na luksuznom imanju

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zato je mlada kao glavni scenski rekvizit naručila kristalima ukrašenu kočiju koju je vukao bijelac da naglasi svoju transformaciju iz maltretirane Pepeljuge u ponovno probuđenu pop princezu, suprugu i majku.

image

Mladoženja Sam Asghari je na vjenčanje dotrčao iz teretane

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mladoženja je, pak, uoči vjenčanja odradio svoj redoviti trening u obližnjoj teretani, a kući je otrčao s kapuljačom na glavi.

Vjenčanje je bilo zamišljeno kao intinmna, privatna ceremonija za šezdesetak uzvanika, među kojima je bilo mnogo slavnih prijateljica poput Madonne, Donatelle Versace, Paris i Kathy Hilton, Drew Barrymore...

image

Britney Spears I Sam Asghari zaručili su se lani nakon pet godina veze

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Njezini sinovi Sean Preston i Jayden James nisu nazočili majčinoj svadbi, a tu je vijest prije vjenčanja potvrdio odvjetnik njenog bivšeg supruga Kevina Federlinea.

image

Modna dizajnerica Donatella Versace

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Sinovi neće nazočiti vjenčanju, ali su jako sretni zbog mame i čestitaju joj na velikom danu", izjavio je Mark Vincent Kaplan.

Bivšoj supruzi je čestitao i Kevin Federline, a za dramu se pobrinuo Jason Alexander, njezin prvi suprug. On se nepozvan pokušao probiti na luksuzno imanje, na kojem se već naveliko nazdravljalo Britneynoj i Samovoj sreći, pa je svladan i uhićen.

image

Američka glumica Drew Barrymore

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Spears se prije vjenčanja obratila video porukom milijunima svojih pratitelja na Instagramu.

image

Paris Hilton na vjenčanje je stigla sa suprugom Carterom Reumom i majkom Kathy Hilton

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Okej, ljudi, ovo je drugi put da se vozim u Rolls Royceu i stvarno sam uzbuđena. Krov limuzine je ukrašen zvijezdama i sve je super, osim čaša za šampanjac koje su premale, najmanje koje sam ikad vidjela", rekla je Britney.

image

Među uzvanicima je bila i pop kraljica Madonna

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezini roditelji Jamie i Lynn Spears nisu bili pozvani, baš kao ni Britneyna mlađa sestra Jamie Lynn.

Sam i Britney u vezi su od 2016. godine, a zaručili su se lanjskog rujna. Par silno želi dijete, a u ožujku je rastužila obožavatelje da je u ranoj fazi trudnuće izgubila bebu.

image

Jason Alexander, prvi suprug Britney Spears, pokušao je nepozvan ući na svadbu, pa je - uhićen

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
10. travanj 2024 23:06