Nezahvalni suprug

Popularna terapeutkinja u velikom problemu: Na kauču joj se našao par čiji seksualni problem nije znala riješiti

Na njezinom kauču našao se bračni par čiji je odnos u silaznoj putanji otkako je on odbio njezin rođendanski dar, orgiju u njihovom domu, i otišao u potragu za spektakularnim, entuzijastičnim i iskrenim seksom u vlastitom aranžmanu.

Parovi čiji je intimni život zaglibio u monotoniju sve češće traže savjete dr. Orne Guralnik (57), njujorške kliničke psihologinje i voditeljice popularne dokumentarne serije "Couple's Therapy" američke tv-mreže Showtime. Riječ je o jedinstvenom reality showu koji prati četiri para iz stvarnog života dok pred kamerama dijele ono što ne bi rekli ni najboljim prijateljima. U drugoj sezoni sudjeluju Annie i Mau, bračni par iz Philadelphije čija je priča ovih dana užarila društvene mreže.

Čitajte i: Kći Rudyja Giulianija otvorila dušu: ‘Seks u troje me je učinio boljom osobom‘

Njihovi su problemi počeli prije dvije godine, neuspjelom rođendanskom proslavom za sredovječnog Maua: oduvijek je sanjao o nesputanom, divljem, neobaveznom seksu s neznankama (nešto poput "ševe bez šlica" Erice Jong, autorice kultne knjige "Strah od letenja", ali za muškarce), što mu je 23-godišnja Annie htjela omogućiti, piše Daily Mail. Prihvatila se planiranja jer party s probranim, zgodnim i voljnim sudionicama u kojem će biti zastupljene kostimirane igrice, dominacija te seks u troje, nije lako organizirati.

Otkazana orgija

Annie je seksualnoj terapeutkinji podrobno opisala koliko se namučila dok je okupila ekipu voljnu ostvariti maštarije njezinog supruga i pritom se dobro zabaviti. No, priznala je kako je pogriješila u najvažnijem detalju - izbrbljala se suprugu što priprema jer nije mogla izdržati a da se ne pohvali. I tu je nastao problem. Umjesto da objeručke prihvati rođendanski dar, zadovoljno namigne ženi i odluči praviti se da ništa ne zna, Mau se razbjesnio.

- Uništila mi je san! Ona je iz toga napravila projekt! - grmio je ljutito pred doktoricom Orne.

Sukob zbog orgija završio je tako da je on sve otkazao (održati orgije bez njega nije imalo smisla) i prvim letom otišao u Italiju kako bi ostvario san o "neograničenom seksu i nultoj odgovornosti", što mu je supruga, dakako, zamjerila. Nije pojasnio zašto baš Italija - jer je to odredište poznatije po kulturnim znamenitostima nego po "seksu bez šlica".

- Planirala sam taj veliki vikend. Toliko sam se trudila, a on mi je rekao da to ne želi, neka sve otkažem. Sam me je upitao: "Gdje mi je putovnica?" i otišao u Italiju u potrazi za "spektakularnim, entuzijastičnim i iskrenim" seksom, bez planiranja.

Komentari su bili porazni po supruga. Najkraće rečeno, svode se na to da je nezahvalnik.

Čitajte i: Hrvatice o seksualnim igračkama i vibratorima: ‘Bio mi je nadomjestak za manjak seksa u vezi‘

- Mau je shrvan, jer njegova supruga nije organizirala njegove rođendanske orgije točno onako kako je on to zamislio. Moje poštovanje prema terapeutkinji. Kako ste uspjeli zadržati ozbiljno lice dok ste to slušali? - oglasio se jedan gledatelj.

Pitanje da li je u Italiji pronašao što je tražio i što savjetuje svima koji bi voljeli doživjeti nešto slično, na žalost je ostalo bez odgovora.

Linker
16. travanj 2024 19:19