Modni sud

Pogledajte sve haljine Laure Pausini! Najizazovniji izlazak pokušali su sakriti plesnom točkom

Talijanska diva, jedna od troje voditelja Eurosonga u Torinu, spektakularnim nastupom, otvorila je u subotu natjecanje, no, njezini modni odabiri tijekom večeri izazvali su puno više komentara.

Od trenutka kad je objavljeno kako će Laura Pausini voditi ovogodišnji Eurosong, raslo je uzbuđenje, kako zbog nastupa svjetski poznate pjevačice impresivne karijere kako zbog kostima koje će nositi tijekom tri večeri prijenosa iz Torina. Pjevačica koja je osvojila srce publike romantičnim talijanskim pjesmama, snažnim vokalom i energičnim izvedbama, karizmatična je Talijanka kojoj ovo nije prva voditeljska uloga. Na RAI 1 vodila je show "Laura & Paola" s glumicom Paolom Cortellesi.

image
NDERIM KACELI/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA NDERIM KACELI/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
image
GOIGEST - LUCA BRUNETTI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA GOIGEST - LUCA BRUNETTI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Poznati po istančanom ukusu i bogatoj modnoj tradiciji, očekivanja od Laurinih nastupa su bila velika. Naša modna dizajnerica Matija Vuica zadovoljna je izgledom talijanske pjevačice. "Laura je lijepo izgledala, ona jednostavno zrači, ona je izvrsna pjevačica i oduševio me njezin nastup na početku finalne večeri. Presvukla se nekoliko puta tijekom nastupa što je dodatno pojačalo dojam i atraktivnost, no, malo sam razočarana što na kraju nastupa nismo zapravo vidjeli Lauru u posljednjem outfitu, odnosno u tom crnom kombinezonu koji je nosila cijelo vrijeme ispod plašteva. Čini mi se da su modnim kombinacijama i plesačima oko nje na sceni možda pokušali sakriti njezine malo jače bokove, no, nepotrebno jer Laura Pausini je prekrasna žena", kazala je Vuica.

image
GOIGEST - LUCA BRUNETTI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA GOIGEST - LUCA BRUNETTI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Voditeljicu smo tijekom prve dvije polufinalne večeri vidjeli u nekoliko različitih kombinacija, a finale je otvorila u seksi kombinezonu s plaštevima u raznim bojama. Bilo je tu perja i šljokica da začini potpuni dojam, no, komentari na društvenim mrežama nisu jednoglasni oko Laurinih modnih izdanja.

image
MATTEO RASERO/LAPRESSE/PROFIMEDIA MATTEO RASERO/LAPRESSE/PROFIMEDIA
image
MARCO BERTORELLO/AFP/PROFIMEDIA MARCO BERTORELLO/AFP/PROFIMEDIA
image
MATTEO RASEROGRM FOTO/LAPRESSE/PROFIMEDIA MATTEO RASEROGRM FOTO/LAPRESSE/PROFIMEDIA

Otvorila je show u crnim uskim hlačama i plavo-ljubičastom sakou, slijedila je dugačka ljubičasta haljina raskošnih zvonolikih rukava. Možda najviše kritika izazvalo je izdanje u zelenoj kratkoj haljini s čizmama - tajicama u istoj boji te platformama, a samo finale i proglašenje pobjednika Laura je vodila u dugačkoj zlatnoj kreaciji.

image
NDERIM KACELI/IPA-AGENCY.NET/PA IMAGES/PROFIMEDIA NDERIM KACELI/IPA-AGENCY.NET/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image
GOIGEST - LUCA BRUNETTI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA GOIGEST - LUCA BRUNETTI/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
12. travanj 2024 17:03