Getty Images
Prva supruga američkog predsjednika

Ivana Trump oplela po Melaniji: Ponosna je na svoju kćer, no prva dama nije joj po ukusu

Iako s bivšim suprugom nije u braku od 1992., Ivana tvrdi da se redovito čuju i to tako da ga direktno zove. Iza kćeri koja radi kao savjetnica predsjedniku stoji sto posto i predviđa joj blistavu karijeru u politici.

U jednom od iznimno rijetkih intervjua Ivana Trump (71) kao da je nadoknadila sve protekle godine šutnje. Osim što je izjavama o imigrantima potpuno poduprla kontroverznu politiku koju provodi njezin bivši suprug, američki predsjednik Donald Trump (74), još je nekim izjavama pokazala da su dosta bliski.

Ivana je ponosna majka koja potpuno vjeruje u sposobnosti svoje kćeri Ivanke (38), a nije se šalila kada je rekla da je jednog dana vidi na mjestu prve američke predsjednice. Prva kći radi kao starija savjetnica svom ocu, predsjedniku Trumpu, a tijekom njegova mandata često se našla na udaru kritika.

"Kažem vam, ona je u Bijeloj kući svaki dan, znate? Svakog je dana uz oca. Zna što se događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla biti prva ženska predsjednica. Vraški je pametna, lijepa je, svjesna je. Koliko još možeš imati?", uvjerena je mama Ivana.

U braku s predsjednikom bila je od 1977. do 1992. uz Ivanku imaju još dvojicu sinova Donalda jr. (42) i Erica (36). Donald Trump zatim je oženio Marlu Maples (56) s kojom ima kći Tiffany (26), ta je veza započela skandalom, jer je Trump još uvijek bio u braku s Ivanom. Drugi brak mu je potrajao do 1999.

Nije veliki fan prve dame

Treću sreću pronašao je uz prvu damu Melaniju Trump (50), s kojom je 2005. dobio sina Barona.

U istom intervjuu bivša Trumpova supruga pohvalila se da je "jako dobra prijateljica" s bivšim, a kazala je da baš i ne poznaje sadašnju gospođu Trump.

BRIARCLIFF MANOR, NY - SEPTEMBER 15:  (EDITORS NOTE: Retransmission of #455504994 with alternate crop.) (L-R) Donald Trump, Ivana Trump, Eric Trump and Lara Yunaska  attend The Eric Trump 8th Annual Golf Tournament  at Trump National Golf Club Westchester on September 15, 2014 in Briarcliff Manor, New York.  (Photo by Dave Kotinsky/Getty Images)
Getty Images
Ivana Trump tvrdi da je s predsjednikom jako dobra prijateljica

"Razgovaram direktno s gospodinom predsjednikom. Ne petljam se s bivšim suprugama ni u njegov privatni život. Razgovaramo o našoj djeci, ponekad i o ekonomiji... ali ne govorimo o bivšim ženama", kazala je Ivana očito aludirajući na drugu gospođu Trump.

A sudeći prema odgovoru o sadašnjoj prvoj dami, Ivana o njoj nema neko preveliko mišljenje. Na pitanje radi li prva dama dobar posao, odgovorila je da "nije sigurna". Zatim je pojasnila. "Vrlo je tiha, i zapravo ne ide na mnogo mjesta. Ide na događanja na koja mora ići, ali ne govori", zamjerila je Melaniji Ivana Trump.

Pročitajte i:

Problem zvan Donald Trump! Divlje dijete iz bogataške obitelji obilježile fatalne žene i jedna tragedija

Melania Trump: Od omražene Slovenke do moderne stilske ikone

Ivanka i Melania Trump - hladni rat u odajama tajni

Tiffany Trump usred drame u Bijeloj kući: Loši odnosi s ocem postali su još gori

Linker
11. travanj 2024 15:35