U Areni

Glazbeni spektakl naše dive! Vanna koncertom karijere obilježila 30 godina na glazbenoj sceni

Našoj pjevačici još jednom je pošlo za rukom ostaviti nezaboravanik utisak na publiku koja je ovaj datum vjerno iščekivala još od veljače kada je koncert otkazan.

Jedna od naših najvećih pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna konačno je održala svoj veliki koncert u Areni Zagreb. Započela je nastup svojom autorskom pjesmom 'Loš trenutak', a kasnije je zabavljala publiku i s drugim, dobro poznatim hitovima. Pjevačica je još u subotu objavila fotografije na društvenim mrežama gdje je obavijestila svoje fanove da su pripreme za koncert u tijeku.

image
ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Po svemu sudeći danima se pripremala sa svojim plesačima i uvježbavala koreografiju kako bi sve bilo spremno za veliki događaj. ''Vježbamo puno parom i bit će ludo u subotu'', najavila je na službenoj Facebook stranici. A marljivo vježbanje itekako se isplatilo.

image

Zsa Zsa i Vanna

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Veliki koncert koji se trebao održati još u veljači zbog epidemiloške situacije prebačen je na 7. svibnja, a pjevačica je fanovima na koncu pripremila nezaboravan spektakl kojim je obilježila 30 godina karijere.

image

Adonis Ćulibrk Boytronic i Vanna nekada su bili dio megapopularnog ET-a.

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Koncert nisu propustili Jacquesa Houdek, Ljupka Gojić Mikić kao ni Lana, Klingor koji su joj iz publike pružili podršku, baš kao i gledatelji u prepunom gledalištu uživali su u nezaboravnim hitovima.

image

Lana Klingor Mihić, Ljupka Gojić Mikić i Emina Pršić Prasnikar

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image

Jacques Houdek nije propustio Vannin koncert.

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Vanna je na pozornici imala i posebne goste, uz mladu zvijezdu Zsa Zsau, s nekadašnjom zvijezdom Cro dance pokreta, na pozornicu su se popeli i bivši suradnici Ilan Kabiljo te Adonis Ćulibrk Boytronic.

Za ovu prigodu Vanna je zablistala u nekoliko različitih outfita koje je mijenjala do kraja večeri.

image

S plesačima je pripremala danima koreografiju

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

U glamuroznoj sjajnoj haljini savršeno je naglasila liniju i struk, a cijeli look je upotpunila besprijekornim make-upom i laganim valovima. Štikle boje vina s velikom platformom začinile su cijeli outfit pa možemo reći da osim nastupom nije razočarala ni modnim odabirom.

image

Vanna je oduševila odličnom metalik kombinacijom

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
image

Pjevačica je promijenila više outfita

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX

Na samom kraju ugodno je iznenadila crnim kobinezonom s prozirnim korzetom te još jednom dokazala da modu ima u malom prstu.

image

Proslavila 30 godina karijere

ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 06:43