NE IZLAZE IZ MODE

Udobne, tople i stylish: Chunky čizme su must have Zagrepčanki za prijelazno razdoblje

Prepoznatljive čizme s masivnim, rebrastim i naglašenim potplatom pokazale su se kao pun pogodak za ove modno osviještene dame.

U našoj garderobi postoje odjevni komadi koji uvijek izgledaju dobro i nikada ne izlaze iz mode. Jedan od njih su popularne chunky čizme koje su, zahvaljujući udobnosti i funkcionalnosti, još uvijek jedne od omiljenih modela obuće za hladnije dane. One će oplemeniti svaku modnu kombinaciju, a budući da mogu izgledati elegantno, ali istovremeno i pomalo ‘‘edgy‘‘, apsolutno ih svatko može uklopiti u svoju garderobu.

Čizme s masivnim, rebrastim i naglašenim odnosno ‘‘chunky‘‘ potplatom nose brojne trendseterice i slavne cure među kojima je i Bella Hadid. Osim toga, one također dominiraju i kolekcijama mnogih modnih brendova.

Ove su čizme s razlogom već nekoliko sezona omiljeni komad za prijelazno razdoblje, a to smo mogli primijetiti i po domaćim djevojkama koje ih ovih dana vole nositi, i to na mnogo različitih načina. Naime, tmurno i promijenjivo vrijeme nije spriječilo brojne Zagrepčanke da svejedno prošetaju gradom i na špici pokažu svoje stylish modne kombinacije, uključujući upravo i upečatljive chunky čizmice.

image

Sve su veći hit i bijele chunky čizmice koje savršeno pristaju bilo kojem stilu

JOSIP MOLER CROPIX
image

Osim klasičnih kaputa, posebno se istaknuo ovaj efektne narančaste nijanse

JOSIP MOLER CROPIX
image

Posebnu pozornost privlačili su visoki modeli čizama s petom

JOSIP MOLER CROPIX

I dok su se neke odlučile na uvijek sigurnu kombinaciju s kaputom i uskim dugim hlačama, druge su bile nešto hrabrije pa su chunky čizmice odjenule na statement suknju ili zavodljivu kratku haljinu.

image

Većina Zagrepčanki čizme je isfurala na kapute

JOSIP MOLER CROPIX
image

S potpuno crnom kombinacijom nikada nije moguće pogriješiti

JOSIP MOLER CROPIX
image

Jedna je djevojka jesenski outfit upotpunila najlonkama s natpisom

JOSIP MOLER CROPIX

Ako se i vama sviđaju chunky čizme te biste ih voljeli isfurati ove jeseni ili zime, u nastavku vam donosimo nekoliko najprodavanijih modela koji će vam se sigurno svidjeti.

image

Ravne kožne čizme voštanog efekta s rebrastim potplatom Zara (109,00 eura), Kožne gležnjače na vezanje Replay (231,00 eura), Čizme s rebrastim potplatima Massimo Dutti (149,00 eura)

image

Any Shield čizme na vezanje Replay (158,00 eura), Any Empire visoke čizme Replay (168,00 eura), Nathalie Lace visoke dvobojne čizme Replay (168,00 eura), Zimske čizme Vero Moda (76 eura)

REPLAY/VERO MODA
Linker
05. ožujak 2024 12:04