Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Gloria i Krie Design by Kristina Burja vam poklanjaju poklon bon od 1000 kuna!

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Danas vas daruje Krie Design!

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Partnerica našeg velikog nagradnog natječaja je i jedna od istaknutijih hrvatskih dizajnerica, Kristina Burja, vlasnica brenda Krie Design!

Kreativnost ne poznaje granice nit priznaje ograničenja. To pravilo potvrđuje uspješna hrvatska dizajnerica Kristina Burja koja je u posljednja dva mjeseca, ljubiteljima mode ponudila čak tri kolekcije. A sada neki od sjajnih komada iz tih kolekcija može postati i vaš, jer Krie Design daruje poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna!


Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @kriedesign
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera


Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.


Krie Design je brend koji već godinama predstavlja svoje kolekcije širom svijeta u sklopu internacionalnog događaja Green Fashion Weeka koji je pod pokroviteljstvom UN-a, a cilj je promovirati održivi razvoj u modnoj industriji. Kristina Burja, dizajnerica koja stoji iza brenda Krie Design, pionirka je na našim prostorima u takvom načinu djelovanja koji je ekološki prihvatljiv i etičan.

image
KRIE DESIGN
image
KRIE DESIGN

Iako je svjetska modna scena otkazala brojne modne događaje, Green Fashion Week održao je svoj modni događaj u studenom, u Milanu poštujući sve epidemiološke mjere. Kristina je tada predstavila aktualnu kolekciju 'Dreamers Yard', o kojoj je govorio i Fashion TV.

image
KRIE DESIGN
image
KRIE DESIGN

U prosincu Krie Design predstavlja suradnju s najuspješnijom influencericom Ellom Dvornik u obliku limitirane kolekcije KriElle koju fashionistice obožavaju.

image
Karmen Poznić

No, budući da Kristina Burja uvijek osluškuje potrebe svoje publike u siječnju je ponudila novu kolekciju odjeće pod nazivom 'Stay Home Beautiful' koja se sastoji od pamučnih komada koji jednako dobro funkcioniraju kao trenirke, ali i kao i dio outfita za dnevni izlazak. Artikli se lako kombiniraju s odjećom koju već imate u ormaru.

image
Mateja Ekart
image
Mateja Ekart

'Usprkos svemu što nam se događa ovih mjeseci - udovoljite si! Ako vas moda i dizajn usrećuju, ne uskraćujte si to zadovoljstvo. Učinite svoju svakodnevicu ljepšom. Tako mi u Krie Designu razmišljamo i zato smo uz sve druge kolekcije ponudili i 'Stay Home Beautiful' koja prkosi svim nedaćama koje su nas zadesile. Mi ćemo sa stilom i velikom dozom optimizma dočekati svaki novi dan.' poručila je dizajnerica Kristina Burja koja s Ellom Dvornik nastavlja suradnju i upravo završavaju novi projekt koji će uskoro predstaviti publici.


Sve Krie kolekcije možete pogledati na web stranici kriedesign.hr ili u zagrebačkom Krie butiqueu, u Gundulićevoj 9.


VAŽNO!

Bon je moguće iskoristiti unutar mjesec dana.

Bon je moguće iskoristiti i u online shopu u dogovoru s Krie Designom.

Linker
20. travanj 2024 13:48