DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Nova kampanja

Za suradnju s Balmainom, Cher se transformirala u odvažnu superheroinu

Glazbena zvijezda nedavno je zatvorila reviju poznate francuske modne kuće, a sad je novo lice kampanje za liniju luksuznih torbi.

Glazbena zvijezda nedavno je zatvorila reviju poznate francuske modne kuće, a sad je novo lice kampanje za liniju luksuznih torbi.

Prije nešto više od mjesec dana, glazbenica Cher je prošetala pistom na Balmainovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode. Tada je nosila uski kombinezon od spandexa i glomazne čizme s platformom u kojima je hodala s potpunom lakoćom, dok je u pozadini svirao njezin hit "Strong Enough".

Ne čudi što se ova poznata francuska modna kuća sada udružila s Cher kako bi osmislili novu kolekciju torbica "The Balmain Blaze".

Sedamdesetšestogodišnja pop zvijezda u kampanji je zasjala poput futurističke božice odjevene u lakirani kombinezon s istaknutim ramenima.

Kolekcija torbica nadahnuta je zaštitnim oklopima superheroja iz devedesetih i ranih dvijetisućitih. Torbice su napravljene od prave kože te su ukrašene zlatnim detaljima, od kojih se najviše ističe Balmain logo.

"Cherina povijest uspjeha, rekorda, nagrada, aktivizma i povijesnih trenutaka jasno pokazuju da ona savršeno utjelovljuje pojam superheroine. Ona je odvažna pionirka već šest desetljeća, nikad ne usporava i uvijek nas vuče za sobom, dok maršira naprijed", rekao je Balmainov kreativni direktor Olivier Rousteing.

image

Cher i Olivier Rousteing

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S njim je u rujnu zaključila Balmainovu reviju te ga snažno zagrlila. "Odlično sam se zabavila na pozornici. Osjećaj je bio odličan, revija je bila vjerojatno najbolja modna revija ikad", napisala je glazbenica tada na Twitteru.

Linker
28. travanj 2024 01:18