U ZAGREBU

Stilska jednadžba: Stilistica Ivana Pavić otkrit će vam sve tajne dobrog looka

Stilistica Ivana Pavić već neko vrijeme sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli lekcije o odijevanju, a sada je otišla i korak dalje pa će u svibnju organizirati jednodnevne radionice na kojima će sudionice učiti kako se lijepo i funkcionalno odjenuti.

Koliko puta ste ujutro stali pred ormar i pomislili opet nemam što za obući, a zapravo je vaš ormar prepun odjeće. Svima nam se to dogodilo puno puta u životu, a rješenje za taj problem ima uspješna hrvatska stilistica Ivana Pavić koja dugi niz godina djeluje na domaćoj modnoj sceni. Naime, nakon što je prva u Hrvatskoj lansirala uslugu online stilističkog savjetovanja Virtual Stylist na red je došao i novi projekt pod nazivom Stilska jednadžba. Riječ je o nizu radionica odijevanja namijenjenih ženama u kojima će sudionice kroz personalizirani pristup te mnoštvo interaktivnih primjera naučiti kako poboljšati svoj dosadašnji stil odijevanja. Na radionicama ćete tako naučiti i što kupiti kako bi se uklopilo u vaš stil, ali i kako se odijenuti za razne prigode.

image
JOHN PAVLISH

"Način odijevanja te cijeli stav i energija kojom zračimo je primarno komunikacija, prije same komunikacije riječima. Zato je jako važno da svoju krajnju poruku i stav uskladimo s odjećom koju nosimo. Važno je shvatiti kako mi nismo robovi odjeće, nego da je ona alat kojim se služimo. Što prije naučimo pravilno koristiti taj alat to će nam biti lakše u tom segmentu izražavanja", govori Ivana. Na radionicama će sve sudionice kroz praktične primjere naučiti kako komunicirati odjećom te kako odabrati i kombinirati odjevne komade koji laskaju njihovoj građi tijela te su u skladu s njihovim zanimanjem i osobnosti. Na radionici će sve sudionice imati i jedinstvenu priliku izraditi svoju idealnu kolekciju i istražiti mogućnosti kombiniranja komada unutar nje kao i naučiti balansirati proporcije odjećom te pravilno odabrati obuću.

image
JOHN PAVLISH

"U radu i razgovoru sa svojim privatnim klijentima kojima osmišljavam osobni stil došla sam do spoznaje da su radionice ovakvog tipa jako korisne i potrebne budući da većina njih ne razmišlja u smjeru da nešto laska njihovoj figuri, da su proporcije pomirene, nego se slijepo vode trendovima s društvenih mreža misleći pritom da je to jedino mjerilo. Želim ljude naučiti kako pravilnim izborom odjeće i modnih dodataka sebi svakodnevno mogu olakšati i uljepšati život. Naime, kroz rad sam se susrela s mnogo primjera gdje osobe s novoizgrađenim stilom počinju zračiti novom energijom i samopouzdanjem koji se onda reflektiraju na cijelu lepezu njihovog djelovanja općenito. Dakle, iako na prvu djeluje površno, odjeća je bitan faktor funkcioniranja i izražavanja svakoga od nas pa joj se na takav način treba i pristupiti", ističe Ivana.

Radionice su jednodnevne, a prva je rezervirana za Zagreb, 20. svibnja 2023. u prostoru BIZkoshnica u samom centru grada, više informacija i mogućnost prijave na radionicu se nalaze na ovom linku. Za sve one koji žele mali sneak peak prije radionice mogu pogledati Ivanin Instagram profil na kojem svaki tjedan donosi praktične modne savjete i rješava neke od najčešćih nedoumica kada je riječ o slaganju odjevnih kombinacija.

Linker
24. travanj 2024 11:58