INSTAGRAM
top ili flop

Slavlje za "Noć vještica" je započelo: Tko ima najbolju masku?

Iako je Noć vještica sutra, holivudske zvijezde zabavljale su se već ovog vikenda na brojnim kostimiranim zabavama - pogledajte u koga su se prerušili.

Iako je Noć vještica sutra, holivudske zvijezde zabavljale su se već ovog vikenda na brojnim kostimiranim zabavama - pogledajte u koga su se prerušili.

Za Noć vještica poznati organiziraju senzacionalne tulume na kojima se okupljaju njihove kolege iz svijeta Hollywooda u svojim kreativnim kostimima. Kao i uvijek postoje oni koji su odlično pogodili s odabirom kostima, ali i oni koji su pomalo zalutali s odabranom maskom. U nastavku izdvajamo najbolje i najgore odjevene poznate osobe ovogodišnje Noći vještica.

Najbolje odjeveni:

Kourtney Kardashian kao Kim Kardashian

Ove godine Kourtney se maskirala u svoju sestru Kim. 44-godišnja trudnica odjenula je cvjetnu haljinu dizajnera Riccarda Tiscija koju je njezina sestra Kim nosila na Metu Galu 2013. dok je bila trudna sa svojom kćerkicom North West. Kourtney je izgledala identično kao Kim, a nosila jei iste štikle te je također rekreirala istu frizuru i make-up.

Paris Hilton kao Britney Spears

Hilton je odala počast svojoj prijateljici Britney Spears odjenuvši se kao stjuardesa iz spota za pjesmu "Toxic". Odlučila se za seksi outfit koji se sastojao od kratke haljine s dubokim dekolteom i šeširićem u istoj boji kao haljina. Svoju plavu kosu Paris je stilizirala u rep baš kao što je to učinila i Britney 2003. godine za poznati spot.

Kate Beckinsale kao Barbarella

Kate se maskirala u lik Barbarelle koju je utjelovila Jane Fonda davne 1968. godine u istoimenom filmu. Glumica se odjenula u poznati crni pripijeni kombinezon, a da bi joj kostim bio što uvjerljiviji, Beckinsale je svoj outfit "ukrasila" mrljama lažne krvi i poderotinama. Svoj izgled je upotpunila parom metalik srebrenih čizami, a razbarušena kosa i šminka su upotpunile cijeli izgled.

Hailey Bieber kao Wilma Kremenko

Poduzetnica se odlučila za lik iz crtanog filma Wilmu, a na proslavu je stigla sa svojim suprugom Justinom. Hailey je odjenula usku PVC suknju i top te je s time skrenula pozornost na svoju vitku liniju. Izgled je upotpunila s prepoznatljivom crvenom perikom, a pažnju je također privukla dijamantna ogrlica s velikim slovom B.

Demi Lovato kao Snjeguljica

Pjevačica je izgledala baš kao princeza iz poznate bajke "Snjeguljica i sedam patuljaka", a posebno se isticala torbica koja je bila u obliku jabuke te Mary Jane bijele cipele. Demi je krajeve svoje kose lagano uvila, a frizuru je ukrasila crvenom trakom za kosu. Cijeli look upotpunila je s crvenim ružem.

Najgore odjeveni

Justin Bieber kao Fred Kremenko

Iako je njegova supruga oduševila svojim izgledom, to se baš i ne može reći za pjevača. Naime, Justin je uložio minimalno truda kako bi izgledao kao poznati lik Fred, suprug Wilme. A ovo mu i nije prvi tulum na kojem je sudjelovao za Noć vještica. Naime bio je na tulumu supermodela Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera, a na njemu se pojavio kao "ronilac" noseći havajsku košulju.

Channing Tatum kao beba

U pratnji svoje djevojke Zoe Kravitz, Tatum je došao na tulum Kendall Jenner odjeven kao mala beba, dok je Zoe utemeljila lik Mije Farrow iz poznatog filma "Rosemaryna beba". Channing se odjenuo kao Rosemaryn sin: nosio je kričavo plavi kombinezon i bijeli dječji šešir.

Linker
27. travanj 2024 02:17