Modni izbor dana

Pronašli smo povoljnu verziju sandala koje svi žele nositi

Primijetili smo ih još prošle godine, a jednako popularne su i ove sezone - pa ako ovih dana razmišljate o novom modelu za proljeće, predlažemo ove opcije.

Spoj skandinavske influencerice Pernille Teisbaek i talijanskog brenda Gia Borghini pokazao se iznimno uspješnim, pa su i ove godine zajedno lansirali liniju sandala na petu koje se već nalaze na listama želja svih fashionistica. Natikače minimalističkog dizajna rađene su od kože, krasi ih niska peta i blago špičasti vrh, a cijena im iznosi 370 eura.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha kada su ih nosile sve influencerice, Pernille i Gia Borghini su za ovo proljeće predstavili modele u novim nijansama poput plave i vinil crne, a nakon toga, i high street kuće lansirale su svoju inačicu popularnih sandala. Razlika je - u iznosi koji je potrebno izdvojiti za njih.

Gotovo identičan dizajn nude Zara i Mango, u nekoliko kolorističkih opcija. Mango nudi sandale u neutralnoj bež nijansi, dok Zara ima opcije u crnoj, bijeloj i srebrnoj boji. Sjajne su za kombiniranje uz traperice, suknje, haljine i večernje modne opcije, pa ako originalni modeli ipak prelaze granicu vašeg budžeta, high street opcije dostupne su za 39,99 eura u Mangu te 45,95 eura u Zari.

image

Kožne cipele s potepticom od 7 cm Zara (45,95 eura)

Promo
image

Kožne cipele s potepticom od 5 cm Mango (39,99 eura)

Promo
Linker
24. travanj 2024 05:04