Celine torbica

 SPOTLIGHT LAUNCHMETRICS
modni hit

Ovo su torbice koje su obilježile godinu na izmaku i u koje vrijedi uložiti

Svake godine stranica Rebag objavi izvješće o tome koji brendovi najbolje kotiraju na tržištu second hand prodaje. Sudeći po rezultatima, jedna torbica je najpoželjniji komad i to drugu godinu zaredom.

Svake godine stranica Rebag objavi izvješće o tome koji brendovi najbolje kotiraju na tržištu second hand prodaje. Sudeći po rezultatima, jedna torbica je najpoželjniji komad i to drugu godinu zaredom.

Modu bi neki opisali kao utrku za sljedećom „it” stvari, a u 2023. godini prvo mjesto po popularnosti zauzela je Telfarova shopping bag. No, ako niste bili dovoljno brzi, teško ćete naći baš tu torbicu jer su na službenoj stranici gotovo sve uvijek rasprodane. Na sreću, postoje i druge opcije – tu su stranice za preprodaju luksuznih modnih dodataka na kojima je moguće doći do željenog modela. Jedna od njih je stranica Rebag koja svake godine objavi tzv. Clair Report, izvješće o tome kako stoje vrhunske marke na second hand tržištu, prema kojem je prvo mjesto u 2023. godini, kao i onoj prije, zauzela Telfarova torba.

Prateći ponašanje kupaca, platforma je otkrila da je Telfarova malena torbica stekla više obožavatelja u posljednjih 12 mjeseci od Guccijeve Marmont Flap ali Chanelove Double Flap Quilted torbice koja se nalazi na listi želja mnogih žena. Na drugom mjestu se nalazi Hermès, čije torbe Constance i Picotin Lock predstavljaju najbolji ulog u 2023. godini nakon Telfarovih.

image

Telfar Shopping Bag/ Hermès Constance Bag / Hermès Picotin Lock Bag/Louis Vuitton Neverfull / Chanel Classic Flap

GLORIA EDIT

Odmah iza Hermèsa nalaze se Goyard i Chanel, a nakon njih slijedi Louis Vuitton, čija je torba Neverfull Tote dosegla je novu razinu popularnosti nakon što je modna kuća uvela listu čekanja. Osim toga, izgleda da je film "Barbie” imao utjecaja na svaki kutak modne industrije, pa se tako posebno istaknula Chanelova torba Classic Flap u ružičastoj boji, što modna kuća velikim dijelom može zahvaliti stilu Margot Robbie. No, ovaj trend je specifičan za 2023. godinu jer, objašnjavaju stručnjaci, ružičasta inače ne prolazi dobro na vintage, već su uobičajenije boje poput crne, bijele, tamnoplave i povremeno crvene.

image

Gucci Marmont Flap Bag/Celine Triomphe/Prada Re-Edition nylon torbica

GLORIA EDIT

Što se tiče popularnosti, posebno se istaknula i torba Celine Triomphe torbica koju vole i brojna slavna lica poput Karlie Kloss, Margaret Qualley i Alexe Chung, ali i već godinama aktualna Neverfull torbica Louisa Vuittona te Pradina Re-Edition nylon torbica.

Linker
27. travanj 2024 05:06