ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA
MODNI TREND

Kraljice jarkih boja: Sofia Vegara i Heidi Klum ukrale svu pažnju na crvenom tepihu

Kad se na crvenom tepihu pojave dvije modne ikone, ne preostaje vam ništa drugo nego učiti od njih.

Kad se na crvenom tepihu pojave dvije modne ikone, ne preostaje vam ništa drugo nego učiti od njih.

Heidi Klum i Sofia Vergara ukrale su šou kada su se pojavile na snimanju showa "Američki talent" u Kaliforniji. Prekrasna Heidi na crvenom se tepihu pojavila u lepršavoj zelenoj haljini, dok je Vergara izgledala poput moderne pin up djevojke u kombinezonu bez naramenica.

Obje su članice stručnog žirija s komičarem Howiejem Mandelom i producentom Simonom Cowellom, a zajedno snimaju 17. sezonu showa koji se emitira na NBC-u svakog utorka i srijede.

image

Heidi Klum

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

Klum je nosila duboki dekolte dok je tanki struk istaknula tankim, zelenim remenom. Cijeli outfit je upotpunila zlatnim štiklama s platformom te velikim naušnicama s draguljima i kamenčićima u nijansama crne, zlatne i zelene.

Godinama je prepoznatljiva po plavim pramenovima, a ovog puta se odlučila za polupodignutu frizuru. U jednom trenutku se čak zavrtjela u krug kako bi pokazala svoju haljinu fotografima.

image

Heidi Klum

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

S druge strane Vergara je istaknula dekolte u žutom cvjetnom kombinezonu bez naramenica, a kolumbijska glumica izgledala je glamurozno kao i uvijek dok se spremala za još jedno snimanje Američkog talenta. Crvenim tepihom prošetala je u žutim salonkama, a cijeli outfit bio je u lijepom kontrastu s crvenom manikurom.

image

Sofía Vergara

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

Nedavno je zvijezda serije "Moderna obitelj" oduševila brojne obožavatelje objavivši na Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana u rodnoj Barranquilli. Ovu rođenu Kolumbijku mediji često nazivaju jednom od najljepših holivudskih glumica, a ona ponosna na svoje porijeklo pokazuje da je za njezin izgled zaslužna majka priroda i dobri geni. Danas je u sretnom braku s jednako zgodnim kolegom Joem Manganiellom čiji su pradjed i prabaka po majci porijeklom s otoka Murtera i Krapnja, tako da se može reći da je Vergara jednim malim dijelom i hrvatska snaha.

Linker
26. travanj 2024 13:46