trendovi

Inspiracija za zimski look: Ova jakna je i ove godine na listi želja mnogih trendseterica

I ove sezone su Totemove shearling jakne predvodnik modnih trendova. Gotovo ih je nemoguće ne primijetiti na društvenim mrežama, a mi smo provjerili gdje možete kupiti najpopularniji model ove zime.

Kupovina zimskih stvari koje nas griju jei dalje je u punom jeku, a Totême jakne i ove su se godine pokazale kao komad koji se nalazi na wish-listi mnogih žena. Štokholmski brend Totême predvodnik je trendova već dugi niz godina, a njihovi modeli davno su prešli švedske granice i postali omiljeni komadi diljem svijeta.

Kada su pokrenuli brend 2014. godine, supružnici Elin Kling i Karl Lindman vjerojatno nisu očekivali toliku eksploziju popularnosti njihovih kreacija koje se ističu čistim linijama i pažljivo odabranim materijalima. Tako je i danas dovoljan jedan pogled na društvene mreže i street style fotografije te je jasno da su njihove jakne ove zime također aktualne.

Ako ste primijetili vunenu bijelu jaknu s kožnim obrubom i francuskim kopčama, niste jedini. Iskreno, već smo prestali brojati koliko smo ju puta vidjeli na Instagramu i TikToku. Riječ je o modelu koji ćete na stranici Net-A-Porter pronaći pod nazivom Leather-trimmed shearling jacket po cijeni od 2,350 eura.

image

Totem Leather-trimmed shearling jacket (2,350 eura)

Inače, influenserice ju stiliziraju s relativno neutralnim modnim kombinacijama – krem pletivom, smeđim ili crnim kratkim hlačama i midi suknjom, ali i traper hlačama ako ciljaju na casual look – no jakna bi dobro izgledala i s bluzom jarkih boja ili hlačama s uzorkom. Jasno je da ovaj model ne predstavlja najpristupačniji izbor, ali bez brige, ako ne možete toliko izdvojiti, postoje i slične jakne koji imaju prihvatljivije cijene, a također izgledaju sjajno.

Tako će ljubitelje ovog stila veseliti vijest da je Mango u svoju ovogodišnju kolekciju uvrstio shearling jaknu u bijeloj i crnoj boji. Osim Manga, Zara je također izbacila varijacije Totemove shearling jakne koje možda nisu toliko slične originalu, ali su jednako zanimljive.

image

Gore: Mango shearling jakna u bijeloj i crnoj boji (119,99 eura)

Dolje: Zarine varijacije shearling jakne (39,95 eura)

gloria edit
Linker
22. travanj 2024 13:12