launchmetrics.com/spotlight
Mirisna zadovoljstva

Želite da parfem dugo traje? Isprobajte ovaj trik

Odabrali smo osam zavodljivih parfema za kosu koji su opravdano našli svoje mjesto na beauty policama.

Odabrali smo osam zavodljivih parfema za kosu koji su opravdano našli svoje mjesto na beauty policama.

Slabi smo da dobre parfeme, no problema koji se najčešće javlja, osobito ako je riječ o parfemskim vodicama, je njihova dugotrajnost. Malo koji parfem traje onoliko koliko bismo željeli, pa čak i oni iz višeg cjenovnog ranga nakon nekoliko sati gube svoj intenzitet - osobito ako je riječ o mirisima nježnih, suptilnih nota.

Postoji nekoliko trikova koji produžavaju dugotrajnost mirisa, poput nanošenja losiona za tijelo prije špricanja parfema, no postoji i sasvim drugi način s kojim se miris može zadržati gotovo cijeli dan. Umjesto na tijelo, parfem možete nanijeti na kosu ili četku, no treba imati na umu da klasična formulacija mirisa čiji je česti sastojak alkohol može isušiti kosu. Tu uskaču - parfemske vodice za kosu koje su nježne i neodoljivo mirisne.

Sa svakim pokretom kose miris se aktivira i duže je postojan pa su s dobrim razlogom zanosne mirisne kompozicije za kosu našle mjesto na beauty polici. Osim samog ugodnog mirisa, hair mist njeguje kosu, daje sjaj i hidratizira je, a prigodne su za svaki tip kose. Za proljeće po običaju biramo cvjetne i citrusne note koje su česti motiv mirisa za kosu. osim toga, brojni poznati parfemski brendovi u svojoj ponudi imaju parfeme za kosu koji se temelje na njihovim originalnim mirisima - Byredo, Chanel i By Kilian kao najtraženiji na tržištu nalaze se među njima, a njihova cijena k tome ne pristupačnija od originalnog parfema.

image

Cvjetni parfem za kosu Ex Nihilo (105 eura)/
njegujući parfem za kosu s notama cedra, mošusa i ruže Sachajuan (56 eura)/
miris za kosu s drvenastim tonom Byredo Mojave Ghost (63 eura)
cvjetni miris za kosu Dyptique Eau Rose (55 eura)

Promo
image

Miris za kosu s arganovim uljem i laganim cvjetnim mirisom Jo Malone London Star Magnolia (55,69 eura)/
slatki miris za kosu s notama cvijeća By Kilian Love, don‘t be shy (95 eura)/
svježi miris za kosu s pačulijem i citrusnom notom Chanel Coco Mademoiselle/
miris za kosu s njegujućim sastojcima Dior J‘Adore (59 eura)

Promo
Linker
28. travanj 2024 08:39