SMEĐA JE NOVA CRNA

Top ili flop? Smeđa maskara novi je viralni beauty trend

Hashtag #brownmascara broji više od 26 milijuna pregleda na TikToku, a brojni videozapisi koji pokazuju make-up lookove sa smeđim, ružičastim ili bordo trepavicama postali su viralni.

Teško da postoji trend ljepote koji manje dovodimo u pitanje od crne maskare, no činjenica je da se na svjetlijim trepavicama ona ponekad zna činiti predramatičnom i strogom. Kozmetički brendovi ponudili su rješenje - klasičnu maskaru u smeđoj boji, koja je bila must-have 90-ih, a odnedavno je zahvaljujući TikToku ponovno u trendu.

@atyasmeengarcia

I’m obsessed! ? have you tried brown mascara yet?!

♬ original sound - Yasmeen - fashion tips ✨

I dok mnogi TikTok trendovi nestaju jednakom brzinom kojom dolaze, čini se kako je smeđa maskara postaje sve popularnija. Naime, hashtag #brownmascara broji više od 26 milijuna pregleda, a brojni videozapisi koji pokazuju make-up lookove sa smeđim, ružičastim ili bordo trepavicama postali su viralni.

Primjerice, influencerica Mina Zibayi oduševila je izborom maskare u bordo boji, koju je spojila sa sjenilom iste nijanse te smeđim ružem na usnama. Također je dokazala kako ovaj prirodni look nije nužno rezerviran samo za osobe svijetle kose i trepavica, nego da može i odlično naglasiti tamne oči.

Linker
24. travanj 2024 02:32