Trend koji je dobio ime po omiljenom Starbucks napitku ”Pumpkin Spice Latte” imitira boju bundeve: narančastu, s malo više smeđe i crvene.

 @YOURSTRULYNA INSTAGRAM
nokti

Stiže nova manikura. Zove se "Pumpkin Spice Latte" - kao kava iz Starbucksa

Zbogom, "barbie", dobrodošla jesenska manikura sa začinom - jeste li spremni?

Pastelne "latte" nijanse u proljeće, neonske boje ljeti, bordeaux tonovi zimi, manikura je najbolji način da doznamo koje je godišnje doba. Ne moramo pitati Branku Ivančan-Picek.

Iako klišej, svi volimo da nam ujesen manikura paše uz jesensko lišće (ili kavu s previše mlijeka), ali postoji jedan trend koji se podudara sa skorim dolaskom američkog praznika Halloween, čiji je tradicionalno simbol bundeva u specifično-toplim narančastim tonovima. Previđa ga i tjedno izvješće Pinterest Predict, i tvrdi da je upravo to trend koji ćemo sve više viđati na IT-girl noktima.

Trend koji je dobio ime po omiljenom Starbucks napitku "Pumpkin Spice Latte" imitira boju bundeve: narančastu, s malo više smeđe i crvene. Svi možemo odahnuti, jer Barbiemanija je čini se malo popustila, a i ljeto je gotovo pa možemo biti sigurni da se Barbiečasta neće tako brzo vratiti na nokte.

image

Slijeva nadesno: Essie Fall for NYC, Essie Say It Ain‘t Soho,OPI Have Your Pantonette and Eat It Too, i Anny Kiss Me Pumpkin

PR

Ovaj trend izuzetno je svestran i lako se može uklopiti u druge lookove: možete ga kombinirati s popularnim dizajnima kao što je francuska manikura, 3D-teksture, ili glitter.

Poznati brendovi su već spremni za novi trend, pa tako brend Anny nudi svoju verziju u nijansi Kiss Me Pumpkin, OPI ima Have Your Pantonette and Eat It Too, a Essie čak dvije nijanse: narančasta Fall for NYC i tamnija crvena Say It Ain‘t Soho.

Inspirirani?

Linker
21. travanj 2024 17:43