lijepa i zdrava

Predstavljanje nove linije proizvoda koji obnavljaju kosu nije propustila ni Sonja Kovač

Nova formula s perlicama Pro-V Nutri, nastala je nakon detaljnog sedmogodišnjeg istraživanja.

Kao moderno rješenje za kosu koja pati od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih ravnanjem i oblikovanjem do onih težih uzrokovanih izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima i bojenjem, Pantene nastavlja donositi nova viđenja istinski regenerativne njege kose. Tako je ovih dana i u Hrvatskoj predstavio novu liniju proizvoda za kosu. Linija Molecular Bond Repair detaljno je razvijena za regeneraciju kose, tako što je jača iznutra. Ova tehnološki napredna, vrhunska linija donosi do 100% regeneracije kose na molekularnoj razini, poništavajući sve vidljive znakove oštećenja kose.

image

U Zagrebu je predstavljena nova linija za njegu kose

KB STUDIOS

"Kolekcija Pantene Molecular Bond Repair je rezultat sedmogodišnjeg istraživanja koje su proveli Panteneovi stručnjaci. Regeneracija kose na molekularnoj razini je revolucionarna inovacija i još jednom Pantene svrstava u sam vrh brendova za njegu kose. Stručnjaci koji su radili na razvoju linije su svjesni da vrijeme i kućni budžet igraju značajnu ulogu u njezi kose. Pantene zato donosi vidljive rezultate odmah i to uz cijene drogerijskih proizvoda. Posebnosti ove kolekcije daju prednost rekonstrukciji, zaštiti i jačanju fizičke strukture kose i iznad svega donose novu razinu popravka kose kroz regeneraciju“, izjavila je marketing menadžerica Procter & Gamblea, Roberta Čirjak.

image

Sena Gačić i Roberta Čirjak uz Edita Pršić Babić predstavile su Pantenovu novu liniju

KB STUDIOS
image

I Sonja Kovač je došla na predstavljanje novih proizvoda

KB STUDIOS

U samom srcu ovog tipa regeneracije kose su perlice Pantene Pro-V Nutri. Svaki proizvod iz ove linije sadrži 5000 koncentriranih regenerativnih nutritivnih perlica koje se u potpunosti otapaju i otpuštaju milijune hranjivih tvari pri svakoj upotrebi. Kao rezultat toga, zahvaljujući formuli bogatoj nutrijentima, kosa je do 100% regenerirana. Pružajući najintenzivniju razinu regeneracije kose, novi intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair cilja na one s ekstremnim oštećenjima kose uzrokovanim izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima, trajnom i farbanjem, za regeneraciju veza u vlasima kose na molekularnoj razini.

Dugi, komplicirani režimi njege i redoviti odlasci u salon konačno su stvar prošlosti. Fokusiranje na vrhunsku kvalitetu svakog osnovnog proizvoda za njegu kose smanjilo je potrebu za beskonačnim brojem koraka i neprestanim proširivanjem palete dodataka za njegu kosu. Nenadmašna kvaliteta i koncentracija svakog sastojka sada je usredotočena na obnavljanje veza u kosi pri svakoj upotrebi.

image

Lorin Nukić i Patricija Vodopija bile su među uzvanicima

KB STUDIOS
image

Nina Grilc, influencerica i vlasnica produkcijske kuće stigla je na predstavljanje u Zagreb

image

Edita Misirić Vrkljan

KB STUDIOS
Linker
24. travanj 2024 10:44