Hvale ih na sva usta

Ovo su beauty proizvodi o kojima bruji TikTok: Neke od njih možda već obožavate, a neke tek trebate otkriti!

Na početku godine uvijek smo u potrazi za proizvodima iz svijeta ljepote koje bismo voljeli isprobati, a nismo ih do sada primijetili. Ako radit generalku u kozmetičkoj torbici, napravite mjesta za hvaljene kozmetičke proizvode prema odabiru generacije Z!

TikTok je danas ono što je prije par godina bio Instagram kada je riječ o trendovima u modi i ljepoti. Iako su na njemu većinom neke mlađe generacije, neiscrpan je izvor svakodnevne inspiracije pa tamo možemo pronaći prave 'bisere' među kozmetičkim proizvodima i mnoštvo korisnih savjeta o šminkanju.

TikTokom dominira generacija Z kojoj je jako važna iskrenost i transparentnost u svim aspektima života pa i u svijetu ljepote. Kod njih ćete rijetko naći hvalospjeve o proizvodima koji to nisu zaslužili. Zato donosimo popis preparative i dekorative koju vrijedi isprobati prema preporukama TikToka.

image

Dior Addict Lip Glow Oil, Notino.hr, 290,22 kune.

DIOR

Dior Addict Lip Glow Oil

Tijekom zime posebnu pozornost treba dati usnama koje često pucaju pod utjecajem hladnoće i suhog zraka, a zaljubljenice u make-up na TikToku su ove godine posebno hvalile Diorovo ulje za njegu usana. Osim toga, ovo ulje na usnama ostavlja i tračak boje kako bi izgledale prirodno, a zdravo.

image

Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand, Cult Beauty, 245,77 kuna.

CHARLOTTE TILBURY

Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand

Ako volite naglašavati konture, ali vam klasično konturiranje zadaje muke, možda bi vam posao olakšao Charlotte Tilbury 'štapić' za konturiranje. Razlog zbog kojeg ih obožavaju jesu pigmentirane boje koje se mogu odlično izblendati i izgledaju prirodno nakon nanošenja.

image

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, dm, 79,90 kuna.

MAYBELLINE

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Dobra maskara temelj je svakodnevnog looka, a za ovu Maybellinovu maskaru govori se da trepavicama daje odličan volumen i duljinu te se ne razmazuje, čak ni nakon cijelog dana nošenja.

image

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush, Rare Beauty, 134 kune.

RARE BEAUTY

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

Tekuća rumenila nisu toliko popularna, ali polako se vraćaju u opticaj. Brend Selene Gomez prodaje ultrapigmentirano tekuće rumenilo. Za prirodni look dovoljna je samo jedna kapljica.

Čitajte i: Vrijeme je za nove rezove! Nadolazeća 2022. bit će u znaku prirodnih tekstura, ‘neurednih‘ frizura i šiški

image

Caudalie Instant Detox Mask, ljekarnaonline.hr, 183 kune.

CAUDALIE

Caudalie Instant Detox Mask

Ova hvaljena maska sadrži glinu i bogata je antioksidansima, zbog čega će je masna i nečista koža obožavati, ali i ona kojoj treba prirodnog sjaja. Kako tvrde njezini obožavatelji i obožavateljice, u samo 10 minuta uklanja nečistoće i daje koži 'plump' efekt.

image

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, dm, 199,90 kuna.

COSRX

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Kozmetički proizvodi sa puževom sluzi nisu ništa novo, no esencija poznatog korejskog brenda Cosrx sadrži čak 96 posto sluzi puža mucina koja hidratizira, umiruje kožu i potiče obnavljanje stanica. Ako vam treba ovakav proizvod, uvrstite ga u svoju rutinu te nanosite prije hidratantne kreme.

image

Olaplex No. 3 Hair Perfector, 199,99 kuna.

OLAPLEX

Olaplex No. 3 Hair Perfector

Kremasta emulzija popularnog brenda pogodna je za sve tipove kose, jača i štiti kosu iznutra, što zatim smanjuje oštećenje i čini kosu ultramekom. Emulzija se nanosi prije šamponiranja.

image

First Aid Beauty KP Bump Eraser Body Scrub, Feel Unique, 213,84 kune.

FIRST AID

First Aid Beauty KP Bump Eraser Body Scrub

Svi znamo da je piling cijelog tijela dobro provoditi barem jednom tjedno kako bismo maknuli mrtve stanice kože i pomogli joj da prodiše. First Aid Beauty piling sadrži mliječnu i glikolnu kiselinu kako bi razbio keratinske čepove. Kada keratin začepi folikule dlake, rezultat je keratoza pilaris, inače poznata kao 'pureća kože'. Korisnici na TikToku oduševljeni su koliko im je ovaj piling promijenio stanje kože nakon samo jedne upotrebe.

image

CeraVe Hydrating Facial Cleanser, Look Fantastic, 62,48 kuna.

CERAVE

CeraVe Hydrating Facial Cleanser

Nježan, neagresivan dnevni čistač lica temelj je rutine njege kože, a onaj kojeg obožava više generacija definitivno je CeraVe hidratantni čistač. Jednostavno i efikasno uklanja šminku, nečistoće i višak sebuma, a ne isušuje niti nakon njega nema osjećaja zatezanja.

image

Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops, Cult Beauty, 262, 72 kune.

GLOW RECIPE

Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops

Ako vam nedostaje sjaja na koži, isprobajte ovaj serum. TikTokeraši ga vole nanositi ispod pudera za dodatnu hidrataciju ili ga koristiti kao lagani highlighter. Štoviše, sadrži niacinamid koji se bori protiv hiperpigmentacija,

Linker
20. travanj 2024 06:58