Miriše poznato?

Ovih devet Zarinih parfema ‘duplići‘ su popularnih luksuznih mirisa

Ovi parfemi, čije se cijene kreću između 16 i 23 eura, imitiraju znatno skuplje mirise s potpisom brendova poput Chanela, Diora i Lancomea.

Iako smo već navikli viđati imitacije luksuznih kozmetičkih i make-up proizvoda u ponudi drogerijskih brendova, sličnosti su daleko rjeđe kada je riječ o parfemima. S obzirom na zamršenu slojevitost mirisa koji tvore formulaciju parfema, teško je pronaći dostojnu zamjenu kultnih parfema poznatih brendova po pristupačnijoj cijeni. Ipak, sudeći prema novim otkrićima beauty TikTokera, Zara je uspjela postići upravo to.

Hashtag #zaraperfumes trenutačno broji više od pola milijuna pregleda na društvenoj mreži zahvaljujući viralnim videima koji razotkrivaju parfeme iz Zarine kolekcije, predstavljajući ih kao high street "dupliće" nekih od najtraženijih mirisa na tržištu. Ovi parfemi, čije se cijene kreću između 16 i 23 eura, imitiraju znatno skuplje mirise s potpisom brendova poput Chanela, Diora i Lancomea.

Iako ovakvi mirisi teško mogu dugoročno zamijeniti vaš omiljeni vrhunski parfem, mogu poslužiti kao jeftinija, dnevna alternativa originalima koje čuvate za posebne prilike. U nastavku vam donosimo devet Zarinih parfema "duplića", kao i originalne mirise koje su ih inspirirali.

Zara Gardenia EDP i YSL Black Opium
image
PROMO
Zara Red Temptation EDP i Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540
image
PROMO
Zara Waterlily Tea Dress EDP i Byredo Gypsy Water
image
PROMO
Zara Ebony Wood EDP i Jo Malone Wood Sage And Sea Salt
image
PROMO
Zara Apple Juice EDP i Chanel Chance Eau Tendre
image
PROMO
Zara Rose EDP i Dior J‘Adore
image
PROMO
Zara Red Vanilla EDP i Lancôme‘s La Vie Est Belle
image
PROMO
Zara Orchid EDP i Victoria‘s Secret Bombshell
image
PROMO
Zara Ultra Juicy EDP i Juicy Couture I Am Juicy
image
PROMO

Linker
12. ožujak 2024 15:43