To smo čekale!

Sasvim drugačiji ‘Shazam‘: Stigla je aplikacija za prepoznavanje ruževa o kakvoj su mnoge žene maštale

Odlična inovacija stiže iz Chanel Beauty ‘laboratorija‘ pod nazivom ‘Lipscanner‘. Aplikacija funkcionira slično kao Shazam za prepoznavanje pjesama, samo što ova prema fotografiji nijanse koja vam se sviđa pronalazi slične u Chanel obitelji ruževa.

Ako volite ruževe i nosite, sigurno ih primjećujete i na drugim ženama. Zato vam se sigurno nekoliko puta dogodilo da ste na nekoj dami vidjeli točnu onu nijansu koju već dugo tražite, ali je ta dama prebrzo zavinula za ugao ili vam je bilo neugodno pitati da vam otkrije tajnu. Poznat scenarij?

No, sada to više neće biti problem jer je stigla aplikacija koja olakšava beauty aspekt našeg života! Naime, Chanel Beauty stvorio je novu besplatnu aplikaciju pod nazivom "Lipscanner" koja funkcionira baš poput Shazama, aplikacije koja prepoznaje pjesme.

Čitajte i: Za bajkovit izgled: Kozmetički brend Colour Pop izbacio make up kolekciju Bambi

Bilo da ste ikad poželjeli ruž za usne točne nijanse tulipana kao Chanelov "Queen of the Night" ili breskvastu nijansu "Antelope Canyon" ili pak savršenu nijansu koja se podudara s bojom vaše haljine, Lipscanner to omogućuje.

image
Chanel Beauty aplikacija Lipscanner.
APPLE STORE

Aplikacija funkcionira na sljedeći način: Možete uploadati sliku ili fotografirati primjerice svoju prijateljicu koja nosi neku cool nijansu, a aplikacija će pronaći postojeće nijanse Chanel Beauty ruževa. U njihovoj "knjižnici ruževa" nalazi se preko 400 odličnih nijansi.

Osim toga, Lipscanner aplikacija omoguće da ruž "isprobate" prije nego ga kupite, odnosno napravite selfi, a aplikacija "zalijepi" željenu nijansu na vaše usne. Savršeno!

Čitajte i: Osim što divno nanosi šminku, čuva i okoliš: Popularni beauty brend osmislio potpuno biorazgradivu spužvicu

Jedina stvar koja nas je razočarala jest što je aplikacija osmišljena samo za iPhone uređaje, dok je Android zasad na tom polju zakinut. No, nadamo se da korisnici Android pametnih telefona neće morati dugo čekati na svoju verziju aplikacije.

Lipscanner je stvoren u suradnji s Chanelovim laboratorijem Connected Experience i Chanel Makeup Creation Studio, a aplikaciju možete skinuti na ovom linku.

Linker
18. travanj 2024 13:58