JANA NAILS

Ne propustite uz novi broj Glorije "Glam me up!" masku za područje oko očiju

Vlasnica brenda Jana Nails, čiji se proizvodi za njegu i uređenje noktiju prodaju u dvadesetak zemalja, svoj asortiman širi na make-up i spa njegu.

Vlasnica brenda Jana Nails, čiji se proizvodi za njegu i uređenje noktiju prodaju u dvadesetak zemalja, svoj asortiman širi na make-up i spa njegu.

Žene su jako dobre u "stvaranju nečega ni iz čega", a najbolji primjer za tu teoriju je Jana Dužanec kojoj je nekadašnji hobi - nail art - prerastao u ozbiljnu poslovnu priču pod nazivom Jana Nails. Kad je osnovala brend, krenula je s nekoliko proizvoda za uređenje noktiju, a danas sa svojim lakovima, rašpicama, kistovima, baznim, završnim i builder gelovima te popratnim gadgetima opskrbljuje i najzahtjevnije nail-tehničare u dvadesetak zemalja svijeta. No, zagrebačka poduzetnica nije na tome stala - svoj asortiman proširila je na make-up i spa liniju, a nedavno je lansirala popratne beauty gadgete te preparate za mušku manikuru i njegu muške kože.

Zlatni "jastučići" koje ste pronašli uz ovaj broj Glorije božićni su dar Jane Nails čitateljima - riječ je o proizvodu koji će ovih dana zasigurno dobro doći svakoj ženi koja primjećuje tragove umora na svom licu, odnosno na predjelu oko očiju. "Glam me up!" undereye patcheve koristi i Jana Dužanec kad želi zablistati – jer su jednostavni za nanošenje, prožeti snažnim peptidima i matičnim stanicama orhideje, koje trenutno podižu podočnjake i rezultiraju efektom liftinga. Ova hidrogelna maska, s aktivnim udjelom hlađenja, ne samo što podiže, učvršćuje i posvjetljuje nego i smanjuje natečenost područja oko očiju, a zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti pogodna je i za putovanja.

image

Glam me up! maska za područje oko očiju

U Jani Nails osmislili su male poklon setove - i za žene, i za muškarce - koji dolaze u skladnim, zanimljivo dizajniranim pakiranjima. Ženski paketić sadrži mini rašpicu za nokte od najkvalitetnijeg japanskog papira te mini kremu "Touch me" - luksuzni tretman za ruke sa sastojcima poput shea maslaca te mješavine biljnih ulja i ceramida. Osim što štiti kožu i čini je mekom, ova krema ostavlja na rukama divan miris u kojem se pretapaju arome slanog oceanskog zraka i drvenastih nota kadulje. Ruke su odraz mladosti i ljepote, a uz Jana Nails mini kremu ostat će zauvijek njegovane i mlade.

image

Mini krema za njegu ruku - Touch me i Honey, kiss me! - balzam za usne s okusom meda

U poklon setu za muškarce nalaze se rašpica koja lijepo oblikuje nokat te mini blok za poliranje koji ih besprijekorno zaglađuje. Set je obogaćen i mini kremom za muškarce "Deep desire", dugotrajnog i osvježavajućeg mirisa te sofisticirane formule koju čini mješavina najkvalitetnijih ulja i shea maslaca. Krema se brzo upija i na koži ne ostavlja mastan ni ljepljiv trag.

Revolucionarno rješenje za njegu suhe, oštećene i pokidane kožice oko noktiju zove se "Fix me". Formula tog balzama koji izgledom podsjeća na ruž za usne - sadrži aloe veru, ulje šafranike i ulje vitamina E, koji potiču hidrataciju te pomažu u njezi isušenih dijelova.

image

Fix me - balzam za usne s okusom meda

Tu je i spas za usne – "Honey, kiss me!" balzam obogaćen sitnim česticama zlata i s okusom meda. Prožet prirodnim sastojcima i vitaminom E, pomaže u održavanju hidratacije usana i sprječava njihovo isušivanje. Antibakterijski matičnjak njeguje ispucalu kožu, dok ulja zadržavaju vlagu; uz niski, prirodni zaštitni faktor, usne su zaštićene tijekom cijele godine.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
12. svibanj 2024 22:49