Obožavaju ga svjetski vizažisti

Tako to radi Kendall: Trik pomoću kojega ćete postići izgled prirodnih i punih usana

Svi oni željni punijih usana često posegnu za trikom precrtavanja, no kako biste osigurali željene rezultate, važno je držati se nekoliko neizostavnih pravila.

Precrtane usne stari su make-up trik koji će vam pomoći da za tren oka postignete pravu transformaciju i učinite svoje usne vizualno punijima. Iako se i brojni vizažisti kunu u ovu tehniku, pogrešnim obrubljivanjem moguće je postići nimalo željen i neprirodan rezultat. Ipak, manekenka i influencerica Kendall Jenner dobro zna kako uspješno precrtati usne te postići prirodan i neodoljiv look.

Naime, precrtavanje usana omogućuje vam da naglasite ili korigirate oblik usana te ih učinite vizualno punijima. Kako biste postigli iluziju punoće kakvom se može pohvaliti Kendall, potrebno je prvo iscrtati rub usana - kod mnogih je rub usana slabije pigmentiran pa se usne čine tanjima nego što jesu, stoga će ovo pomoći da naglasite svoj prirodni oblik. Pritom je važno znati da je manje uvijek više - nikako nemojte pretjerivati jer je malo potrebno da glamurozno precrtane usne počnu izgledati komično.

Dakle, prvi je korak iscrtavanje rubova olovkom za usne prema svome prirodnom obliku, a kada to učinite, pređite na sredinu usana i popunite ih.

Sljedeći je korak ka postizanju seksepilnih usana kakve ima Kendall iscrtavanje Kupidove linije, odnosno gornjeg ruba usana. Ovdje je važno da pratite oblik vlastite Kupidove linije te tankom linijom precrtate sredinu kako biste postigli oblik svojstven za punije usne, a posljednji je korak nanijeti malo ruža za usne u sličnoj nijansi kao što je olovka.

image

Manekenka i influencerica Kendall Jenner dobro zna kako uspješno precrtati usne te postići prirodan i neodoljiv look.

FOANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nova suradnja sestara Jenner donosi uzbudljive proljetne nijanse i neke nove proizvode

Ovaj trik, koji obožavaju mnoge svjetske zvijezde pa i Kendall Jenner, možete postići za svega nekoliko minuta, a rezultat je zajamčen. Također, za precrtavanje usana najbolje je koristiti olovku u nude ili bordo nijansi, a olovka kojom iscrtavate usne trebala bi biti za nijansu tamnija od ruža kojega nanosite po sredini usana: tako će izgledati prirodnije i punije.

Linker
16. travanj 2024 02:21