Kate Hudson

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Moć šminke

Kate Hudson ne može živjeti bez ovog rumenila

Glumičin favorit prvo je rumenilo koje se bojom prilagođava koži, a obožava ga i njena četverogodišnja kći Rani Rose.

Glumičin favorit prvo je rumenilo koje se bojom prilagođava koži, a obožava ga i njena četverogodišnja kći Rani Rose.

Od "Kako se riješiti frajera u deset dana" do recentnog hita "Nož u leđa: Glass Onion", glumica Kate Hudson uvijek je oduševljavala i odijevanjem i šminkom i kompletnim lookom. Sada je za MindBodyGreen otkrila neke svoje izbore s područja njege i make-upa, a favoritom je proglasila novi proizvod koji je smjesta prigrlila. To je Youthforia BYO Tinted Blush Oil, ultrahidrirajuće rumenilo u koje su se zaljubile i Kate i njezina kći Rani Rose. "Opsjednuta je šminkom, ima četiri godine i već je u tome bolja od mene", našalila se mama Kate.

image

Youthforia BYO Blush Tinted Oil, cijena 34 eura

YOUTHFORIA

No, ne šali se kad govori o ovom rumenilu, prvome uopće koje može mijenjati boju, jer je patentirano tako da reagira na pH kože kako bi stvorilo nijansu u skladu s kožom. Sadrži biljne ekstrakte, pa osim što daje obrazima boju koja im najbolje odgovara, još i hidratizira i hrani kožu. Katein izbor je topla nijansa terakote koja se odlično fuzionira s bojom njenog tena. "Mogu ga nositi i bez ostalog make-upa i opet se osjećam kao druga osoba. Toliko je dobar proizvod. Čak i Danny (njezin partner Danny Fujikawa, op.) tada kaže: ‘Dušo, što se dogodilo?‘", rekla je Kate.

image

Glumica Kate Hudson uvijek je na visini zadatka, u tome ulogu ima i birana šminka

MICHAEL TRAN AFP

Puno se govori u posljednje vrijeme o zaštiti kožne barijere, za što je osmišljeno mnoštvo proizvoda, ali uskoro 44-godišnja glumica vjerna je na tom polju klasici i bira višenamjensku Egyptian Magic All Purpose Skin Cream. Sadrži maslinovo ulje, pčelinji vosak, med, pelud, matičnu mliječ i propolis i namijenjena je za njegu kože kod svakog problema kojeg se možete sjetiti.

image

Egipatska magična krema puna je pčelinjih proizvoda, stoji oko 30 eura

Premda ranije nije vjerovala da bi kućni aparatići za njegu kože doista mogli biti korisni, sada se zaklinje u njih, barem u NuFACE. "Kada ga koristim svakodnevno, primjećujem veliku razliku. Nisam to očekivala, jer sam takve aparatiće prije doživljavala kao šalu, ali pokazalo se da stvarno djeluju. Ali moraš ih koristiti dosljedno. Uz redovnu upotrebu dat će rezultate i oni će biti šokantno dobri", ispričala je svoje iskustvo Kate. NuFACE Trinity komplet za njegu stoji 525 dolara.

Linker
04. svibanj 2024 03:52