Kaia Gerber

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sjajni pramenovi

Kaia, Cara i Ashley već je nose: Ovu boju kose viđat ćemo posvuda

To je boja visokog sjaja i toplih tonova, s pramenovima koji se presijavaju kao da se na njima odražava svjetlo svijeća.

To je boja visokog sjaja i toplih tonova, s pramenovima koji se presijavaju kao da se na njima odražava svjetlo svijeća.

Sjaj kose pokazatelj je njenog zdravlja i ljepote, pa ne čudi što se, osim njegom i dobrom prehranom, nastoji postići i različitim preljevima i načinima bojenja. Sada je kao boja kose totalno in smeđa obasjana svjetlom svijeća, što je zapravo dodavanje svjetlijih pramenova smeđoj kosi, ali ne bilo kakvih.

Stilistica kose Jennifer Korab opisuje je kao boju "visokog sjaja, toplih tonova i višedimenzionalnu, a pramenovi se presijavaju kao da se na njima odražava svjetlo svijeća." Tako obojena kosa izgleda mekano, njegovano i prirodno, jer su odsjaji na njoj suptilni, nenapadni. Kako to izgleda, već možemo vidjeti na kosama mnogih poznatih žena, "candlelit brunette" izabrale su, primjerice, manekenke Kaia Gerber i Cara Delevingne ili glumica Ashley Park.

Kako postići ovaj efekt

Želite li ovakvu boju, kad dođete u frizerski salon trebali biste tražiti "tamnu bazu s toplim pramenovima koji su svjetliji na krajevima", objasnila je koloristica slavnih Rita Hazan. Krajnji je cilj postići bogatu, prirodnu smeđu boju sa suptilnim i prirodnim nježnim pramenovima kako bi kosa bila sjajna i izgledala živo, kao u pokretu. Tako će zadržati prirodan izgled i kada počne rasti. Možda nije loše ponijeti fotografiju onoga što želite postići.

Trend je prirodno

Smeđa obasjana svjetlom svijeća potpuno se uklapa u rastući trend prirodnijih boja i nijansi kose. Teži se nenametljivoj i prirodnoj boji kose, frizuri koja se lako održava, zdravoj, sjajnoj i dobro hidriranoj kosi. Pored toga, s približavanjem proljeća traženije postaju toplije boje, a ova donosi lijepo osvježenje bez velike promjene. Po riječima globalne ambasadorice L’Oréal Professionnela i koloristice slavnih Min Kim, smeđa obasjana svijećama odličan je početak za nekoga tko je tek odlučio početi bojiti kosu.

Linker
02. svibanj 2024 19:44