Kristin Davis objavila je na Instagramu fotografiju bez šminke

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
U 60. GODINI ŽIVOTA

I glumica Kristin Davis pridružila se no make-up trendu, a komplimenti stižu sa svih strana

Zvijezda serije "Seks i grad", lani je bila na meti kritika jer su mnogi komentirali kako je pretjerala s filerima. Sada je objavila fotografiju bez imalo šminke i oduševila sve.

Gotovo godinu dana nakon što su je rasplakali komentari zbog upotrebe filera, glumica koju mnogi najviše pamte kao Charlotte York iz "Seks i grada" uzvratila je svima koji su je ismijavali. Američka glumica Kristin Davis, koja je nedavno proslavila 59. rođendan odvažila se fotografirati potpuno bez šminke.

"Moj Bože", "Božica", "Prekrasna", samo su neki od komentara na njezin potez i pridruživanje no make-up trendu. Malo je reći kako zvijezda kultne serije, koja je selfie bez šminke snimila na odmoru u Keniji u veljači ove godine, izgleda prelijepo.

"Još osjećam jet lag, ali ova kenijska frizura bila je vrijedna toga", napisala je u nedavnoj objavi s dva mjeseca ranije snimljenom fotografijom koju možete pogledati ovdje.

Očito je da uživala na putovanju, što se vidi na njenom prirodnom, mladolikom licu. Kosu je tom prilikom raspustila, pada joj u mekim uvojcima na ramena. Jasno se vidi da na licu slavne glumice više nema filera zbog kojih su je prošle godine pratitelji na društvenim mrežama ismijavali. Stvar je u tome da je tijekom promotivnih nastupa s kolegicama iz serije, Sarah Jessicom Parker i Cynthijom Nixon, odnosno s Carrie Bradshaw i Mirandom Hobbes, prošle godine mnogima učinilo kako omiljena Charlotte ne nalikuje sebi. Izgledala je neprirodno, moglo bi se reći i podbuhlo jer je zahvat kojim je htjela sakriti znakove starenja, izazvao suprotan efekt. Prošle godine obilježavala se, naime, 25 obljetnica serije "Seks i grad", a ta činjenica glumici je nametnula pritisak da nešto "napravi" sa svojim izgledom. Što se dogodilo, pojasnila je u razgovoru za The Telegraph. Rekla je, ukratko, da se "godinama služila alatima za uljepšavanje". Priznala da je "prolila suze" zbog alergijske reakcije koju je dobila zbog korištenja filera na licu. Povrijedili su je i negativni komentari, prenosi People.

image

Kristin Davis je i u veljači objavila fotografije iz Kenije gdje je pozirala potpuno bez šminke

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Botoks sam počela koristiti prije, a onda sam krenula s filerima. Nekada bi to ispalo dobro, a nekada nije. Zbog ružnih komentara znala sam plakati. Najviše me smeta što se zbog pogrešaka krive i ismijavaju ljudi koji su se htjeli poljepšati, a ne doktori koji su napravili loš posao", rekla je glumica i dodala da je 2021. godine, uoči početka snimanja prve sezone serije "I tek tako", dala popuniti usne. Taj zahvat je, srećom, dobro ispao.

Fotografija s odmora u Keniji pokazuje da je u međuvremenu ojačala samopouzdanje i odustala od filera. Glumicu su zbog hrabrosti i prirodne ljepote, ovaj put na društvenim mrežama dočekale pohvale.

Linker
04. travanj 2024 11:18