Timothee Chalamet

 MARILLA SICILIA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Muška ljepota

Glumac koji redefinira muževnost ima vrlo pristupačnu formulu za savršen izgled

Glumčeva dječačka, pa i androgina, muževnost izgleda dosta skupo, ali uopće ne mora biti. Sve potrebno za takav izgled može se kupiti po prihvatljivim cijenama.

Glumčeva dječačka, pa i androgina, muževnost izgleda dosta skupo, ali uopće ne mora biti. Sve potrebno za takav izgled može se kupiti po prihvatljivim cijenama.

Stilistica poznatih Jamie Taylor specijalizirala se za muške celebrityje, pa posljednjih godina dotjeruje dečke s holivudske A liste, kao što su Jared Leto i Paul Rudd. Brine se i za vruće filmske zvijezde, kao što su Austin Butler i Timothée Chalamet koji naveliko privlači pažnju filmovima, (potencijalnim) ljubavnim vezama, ali i zanimljivim stilom. Zvijezda „Dine” (krajem godine počinje prikazivanje nastavka „Dina: Drugi dio”) očarala je sve svojom dječačkom, pa i androginom verzijom muževnosti, koja izgleda dosta skupo, ali uopće ne mora biti. Jamie je otkrila kojim proizvodima priprema Timothéea za kamere i crvene tepihe i ispalo je da se sve potrebno može kupiti u drogerijama po prihvatljivim cijenama.

Prvi korak u procesu dotjerivanja je čišćenje lica, a kao i za sve klijente, Jamie i za mladog glumca bira CeraVe Hydrating Facial Cleanser, hidratantno sredstvo za čišćenje koje zadržava vlagu i štiti osjetljivu kožnu barijeru. Sadrži ceramide i namijenjeno je normalnoj do suhoj koži. Dovoljno je nježno, a istodobno dovoljno snažno da ukloni prljavštinu, masnoću i šminku s lica.

image

Chalamet s kolegicom Taylor Russel; za njegov se izgled, kao i na gornjoj fotografiji, pobrinula Jamie Taylor

INSTAGRAM JAMIE TAYLOR

Za jutarnju hidrataciju i zaštitu Chalametove kože od sunca, Taylor opet bira CeraVe, sada je to AM Facial Moisturizing Lotion SPF 30. Losion sadrži niacinamid koji umiruje kožu te kombinaciju ceramida i hijaluronske kiseline koja pomaže zadržavanju vlage u koži. Ne začepljuje pore, pa može odgovarati svakom tipu kože. Ne sadrži ulja ni mirise.

Chalametov ten stilistica ujednačuje toniranim gelom Pixi H20 Skintint za lice na bazi vode koji je dostupan u čak 18 nijansi. Iznimno je lagan, ali dovoljno moćan da prikrije i prekrije crvenilo i druge nepravilnosti na koži. Gel će na licu dugo trajati, budući da je vodootporan i nekomedogen. Napravljen je od zelenog čaja, ružine vodice i lavande, umiruje kožu i prikladan je za sve njene tipove.

image

Glumčevo lice stilistica čisti CeraVeovim proizvodom Hydrating Facial Cleanser, 14 eura

CERAVE
image

Hidratantni losion CeraVe AM Facial Moisturizing Lotion SPF 30,cijena 15 eura

CERAVE
image

Pixi H20 Skintint tonirani gel, 22 eura

PIXI

Kremasti i lagani korektor Neutrogena Healthy Skin Radiant Cream Concealer lako se nanosi i pruža dugotrajno prekrivanje. Sadrži peptide i vitamin E, snažan antioksidans, pa uz prekrivanje i njeguje kožu. Dolazi u 15 nijansi i kreiran je za dugotrajno nošenje. Ne nakuplja se u naborima, naprotiv, može pomoći u prikrivanju finih bora.

Chalametove obrve uvijek su savršeno oblikovane i izgledaju prirodno, a ne nacrtano. Jamie kaže da je za to zaslužna Maybellineova maskara Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent koja obrvama daje volumen i ispunjava ih, ali ih ne otežava teškim pigmentom. To je zapravo proziran pojačivač obrva koji se nanosi posebnom četkicom kako bi se obrve oblikovale i definirale. Ovo je prva Maybellineova maskara za oblikovanje obrva, a linija uključuje i tonirane gelaste verzije. Ako izaberete njih, preporučuju koristiti nijansu tamniju od nijanse prirodne boje kose.

Višak masnoće i sjaja na koži može prilično smetati, osobito ako ste na crvenom tepihu pod vrelim svjetlima. Kako bi uklonio taj sjaj, Chalamet se oslanja na upijajući papir NYX Matte Blotting koji ne narušava šminku. Kako kaže Jamie Taylor, ti su papirići najbolje čuvana tajna onih koji se bore s masnom kožom, a ne mogu podnijeti stalno pudranje lica.

image

Korektor Neutrogena Healthy Skin Radiant Cream Concealer, 15 eura

NEUTROGENA
image

Je li rođen s tim ili je to Maybellineova Brow Drama Sculpting Brow Mascara Transparent, 8 eura

MAYBELLINE
image

NYX Matte Blotting upijajući papirići spas su pod jakim svjetlima, 4 eura

NYX
Linker
27. travanj 2024 08:01